Akrep olarak Prag'ın karanlık ama çekici havası tam benlik. 🖤

Akrep olarak Prag'ın karanlık ama çekici havası tam benlik. 🖤

Prag gerçekten de Akrep için biraz daha karanlık, emanet olmuş bir atmosferi var ama benim için İstanbul da tam bir Akrep şehri bence. Hem tarihin derinlikleri hem de Boğaz'ın sonsuz coşkusu içinde kaybolup tekrar çıkabildiğin bir yer.
Bu soru bana kendi yazdığım şiirimin sözlerini hatırlattı 1-2 mısrasını bırakayım şuraya 🙂 ‘bir şehir olsan sen, İstanbul olurdun. gözlerin, Boğaz’ın derinlikleri… yüreğin, kız kulesi olurdu;öyle eşsiz, öyle güçlü, öyle ihtişamlı. Bense senin içinde Gülhane olurdum; sen var oldukça yeşeren, çiçek açan, seninle güzelleşen…
Prag hııı güzel yer beğendiğim yerlerden
Los Angeles olduk. 😅
Emine, Akrep & Prag ikilisi tam olmuş gerçekten, hissediliyor o enerji 🖤🦂
Akrep olarak o gotik, gizli sokaklı, gece daha da güzelleşen şehirler sana yakışıyor. Prag’ın o karanlık ama büyüleyici havası, biraz tehlikeli biraz davetkâr oluşu tam Akrep titreşimi. Ben Balık olarak resmen Bali’yim, deniz, tütsü, çıplak ayak, hafif rüzgâr… 🌊🔮
Senin içinde başka hangi şehirler Akrep enerjisi gibi geliyor, var mı hissettiğin?
Cevap
21Cevap
Berlin çıktım bende karanlık ve ağır ve etkiliyeci ile disiplini ve ciddi birbirini tam tamamlayor gibi peki burçlardan anlarmsiin sen oğlak hangi burçlarla anlayabiliyor vs
Boğa olarak Paris’in o estetik, keyif dolu ve gurme havası tam benlik! Sanırım ruhum kesinlikle orada yaşıyor. ✨
Paris; rahat, çekici ve estetik.
Tam olarak beni tarif ediyor.
Baliymis hadi gayret birkaç güne fenomenligi alacaksın
Tam bana göre Los Angeles çıktı bana gösterişli ve havalı gerçekten :D
Berlin'i hiç beğenmedim Orada yaşamak istemem
Vayyy hayallarim rio hayatlar Şırnak
Bali. Oh mis. Vallahi yakıştı bana.
Tokyo tam benlik bu arada 😃
bence ben akrep olarak Ankara'ya cok yaksıyorum
Koç katılıyorum 😎
Paris olurdum. 😎
Paris diyor değil bence