Pdf formatı mevcut, tam bana lazım olacak şeyler barındırıyor olsa gerek, ama gerçekten işe yarar, güzel bi kitap mı? Bunu bilmek istiyorum

Pdf formatı mevcut, tam bana lazım olacak şeyler barındırıyor olsa gerek, ama gerçekten işe yarar, güzel bi kitap mı? Bunu bilmek istiyorum

Okumadım ama İbrahim selim’den sesli dinlemiştim. Baya sevdim ben ama bazı yerlerde sıkabiliyor. Büyük ihtimalle sesli dinlediğim için de olabilir bilemiyorum. Şahsen ben beğendim.
Valla kitabı bilmem ama ben zaten hiçbiriseyi kafaya takmiyom her şey itikat ile alakalı itikatin yüksek değilse bin kitap okusan bin nasihat alsan boş
Yok yani yapı gereği alıngan biriyim, kafaya da takarım biraz bazı şeyleri, yardıma ihtiyacım var yani bu konuda
Yardimi burada bulamazsın kendini yeniden yetiştirmek de zor
Baştan yetiştirmek değil de, sırf o şeyi 100de 100 olmasa da 100de 70e kadar azaltmak isterim
Bak o zaman okumana gerek yok sana yol soylim
Buyur
Bana en çok neyi kafana taktığını önce söylermisin
İnsanların laflarını, eleştirileri falan işte.
Peki sana biri diyelim bu kız tam bir yalancı dedi misal örnek olarak ama sende adın gibi biliyosun yalancı olmadığını ve seni bilenler de biliyor yalancı olmadığını sadece kendini bilmez üç beş kişi bu lafı sana söylüyo sence onların söylemesiyle sen yalancı oldin mu olmadin mi
Olmadım tabiki
O yüzdeh insanların dediklerine aldiris etme herkesin arkasindan konuşuyorlar laf söylüyorlar kimsenin arkasından konusmuyolar diye bir sey o yüzden sen kendini bildikten sonra isterlerse sana oyuspi desinler gül geç uğraşma o sana oyuspi dedi diye sen o olmuyorsun o kişi sende o ozellik olmadığı için o lafı Soyluyen kişi sadece kend degerini dusuruyo ayrıca seviyesiz olduğun lunortaya çıkarıyo
Teşekkürler💙
Rica ederim
gereksiz nasihatler işte piskolojini şekilden şekile sokacak belli zaten yinede merak ediyorsan oku
Cevap
2Cevap
Başlayamadım ben ona ya aldım duruyor. Bazı kitaplarında zamanı var galiba.
İsmini duydum ama okumaya fırsatım olmadı hiç.
Her şey boktan kitabını okuduydum Mark'ın
Konusu nedir? Hoşuma giderse ben de alabilirim
Sana bir soru sorabilir miyim
Dinliyorum
Lez misin hanımefendi
?
Evet, fazla bişey konuşmayalım bu hususta. Genel olarak konuşmayalım, okey? Sağ ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?