Selamlar 🌻
Vicdanını yitirmiş bir dünyadan başka nedir ki cehennem...🍁

En son Khaled Hosseını'ın "Ve Dağlar Yankılandı" kitabını okudum ama hiç beğenmedim, keyif alamadım.
şu an ise bu kitabı okuyorum..
Gerçekten mi? Şaşırdım aslında baya övülen bir kitap hatta okumak istediğim kitaplar hakkındaydı. İlk defa olumsuz bir yorum okudum hakkında
Ve Dağlar Yankılandı kitabını alırken beklentim çok yüksekti. Çünkü yorumlarında kitabın muhteşem olduğu yazılıydı ama bırak muhteşem olmayı yarısından sonra öylesine sadece yarım bırakmamak için okudum. Aşırı derecede sıkıldım.
Mesala Martın Eden kitabından da beklentim çok yüksek. Okuduğum kadarıyla dahi muhteşem bir kitap diyebilirim. Ama diğeri benim için berbat bir kitap.
Cevap
4Cevap
Beyaz zambaklar ülkesinde okudum, dünde yabancı bir yazarın kitabını okumaya başladım, İşte Böyle İyileşirsiniz diye bir kitap.
şu an okumaya başladığınız kitap nasıl peki? Güzel ilerliyor mu adı dikkatimi çekti çünkü
Brianna Wiest'in kitabı yabancı genç bir kadın yazar. Gayet akıcı ve güzel başlardayım henüz, klasik kişisel gelişim kitabı.
Anladım. Adı dikkatimi çekti de o yüzden sordum bir ara bende göz atayım kitaba merak ettim
Mümin Sekman’ın bir kitabıydı adı şu an aklıma gelmiyor
Aşık beyin diye bir kitap.
Sabahattin Ali - Ses
Güzel miydi Peki?
Orası öyle tabi
karantina
Bende okumuştum ilk üç kitabını dördüncüyü okumak nasip olmadı ama
neden
Bilmem başta kitabı bekledim biraz geç çıktı araya Zaman girince de soğudum sanırım
Filikadaki yabancı
afrikalı leo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?