#Uzay habire genişliyorcasına, şarkı sözleri, kitaplar ve film, dizi senaryoları tüm nesillerce yazılagelmiştir, sizce yeryüzünde henüz yazılmamış şarkı sözleri, kitaplar, senaryolar var mıdır, kalmış mıdır 🙂?
Evet tabi ki de kalmıştır.. bence insanın hayal gücü bitmez. her konu hakkında şiir yazabilir ya da senaryo kurabilir. ben mesela paralel evrene gitmek isterdim.. orada kendimi bulurdum ama kız versiyonumu. oda benim gibi yalnızsa sevgili olurduk ama sonra geri dönemeyeceğim farklı evrende de kalamayacağım için zaman dışında kalır yok olurdum bunu da çözmek için maceraya atılırdık. bu hikayeyi kendim uydurmuştum mesela 🍀 ama loki dizisinden aklıma geldi
Aklıma 1899 yılında ABD Patent Dairesi Başkanı Charles Duell yaptığı açıklamada “İcat edilecek her şey icat edildi artık icat edilecek bir şey kalmadı" açıklaması geldi ki aslında o günden bugüne muazzam şeyler icat edildi, insanoğlunun yaratıcı zekası devam ettiği sürece hem yeni şeyler icat edilecek hem de yeni kitaplar, şarkılar, besteler, şiirler yapılacak elbett burada önemli olan bunları hangi milletlerin daha çok yapacağı olacak...
İllaki vardır biz bu jenerasyonun sonuncularıyız bizden aonraki nesilçin pek iç açıcı durumlar olacağını sanmam çünkü daha duygusuz ve daha bencilleşiyorlar böyle yürekler kalem tutsa ne yazar