Kadir Mısıroğlu
İlber ortaylı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadir Mısıroğlu tarihçi değildir. Shakespeare aslında Şeyh Pir'dir diyen bir adam, ancak Adnan Oktar ayarındadır. Kazım Mirşan vardır hani şu fantastik teorileri olan. O da öyle. İlber Ortaylı'yı da ciddiye aldığım söylenemez. Ama Mustafa Müftüoğlu dersen bak okurum hayli de severim. Muazzez İlmiye Çığ, İslam hakkındaki düşüncelerine katılmam ama okurum ve severim. Cemal Kutay'a bayılırım. İsmail Hakkı Uzunçarşılı, o da öyle. İsmet Bozdağ ya da Vehbi Vakkasoğlu. Kimi görüşlerine saygı duymasam da okurum. Halil İnalcık hoca, hem okur ve hem de severim.
Cevap
11Cevap
Bu troll soru olsa gerek. Fesli delinin yanına yakışmış mı İlber hocamızın adı? Bir gerici, Atatürk düşmanı akıl hastasına tarihçi demek tüm tarihçilere hakaret sayılır.
Üstadın yazdığı kitapları üst üste koysak ilberin boyundan 3 kat fazladır. Bence kıyas edilemez
Bu nasıl soru csgdrvfgx tabikideee ilber ortaylı, popcorn tarihçi değil ki kendisi zaten akıl hastanesinden çıkışlı bilemedim xd
Seçeneklerde 1 kişi var sadece, kadir mısıroğlu tarihçi değildir.
Birinin ingiliz varandaşlığı var tahmin edin hangisi
Kadir , Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı keşke Yunan Galib gelseydi diyen yobazin tekiydi
Bu anket İlber Ortaylı ya saygısızlıktır. Anketi gorunce bu kıyasa kahkaha attım sayenizde.
Aynen gat
@cesurtatlısacaşçı gat?
Aynen ya dedim klavye hatası:)
@cesurtatlısacaşçı anladim tamamdir :)
Uçak ile araba kıyası gibi bir şey, ilber hoca uçaktır :)
İlber hocanın yanına yanaşamaz o deli müptezel jadir
popcorn tarihçi miydi xd
Kadir tarihçi miymiş ak
soruda sadece bir tane tarihçi görüyorum
Ya ne alakaaa
Halil İnalcık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?