Harran evlerini modernize ederek altıgen kümbet ev yapmak isterim. Kerpiç evlerde sağlıklı yaşam mükemmel. Mutfak ve banyo kümbetinin iç kısmını izole ederek konforlu bir yaşam sağlanır.
Boğaz'daki yalılar ve Kapadokya çok güzel geliyor bence.. ama benim şansım olsa ben residanslarda oturmak isterdim şu yüksek olanlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Kapadokya tarzı güzel ama nedense böcek gelecek vibeı veriyor. Safranbolu da öyle. En güzel boğaz yalısı. Balattaki renkli evlere gitmiştim çok dardı içim daralır benim. Harran evleri desen köyde artık öyle ev yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Balat evlerini seviyorum
Safranbolu evleri de güzel Kapadokya evleri de ama bizim gideceğimiz Max yer Balat evleri oluyor. 😄
balat da güsell
Çok gittiniz galiba?
yok çok gitsem bana da sıradan gelebilirdi turist olarak gittim
Nerelisiniz ki turist olarak gittiniz?
yaa turist biraz saçma bi kullanım oldu İstanbul dışından geldiğimi kast etmiştim, egeliyim 😅
Ege'de nerelisiniz?😅
niye soruyorsunuz?
Merak ettim
Harran evlerini modernize ederek altıgen kümbet ev yapmak isterim. Kerpiç evlerde sağlıklı yaşam mükemmel. Mutfak ve banyo kümbetinin iç kısmını izole ederek konforlu bir yaşam sağlanır.
Boğaz'daki yalılar ve Kapadokya çok güzel geliyor bence.. ama benim şansım olsa ben residanslarda oturmak isterdim şu yüksek olanlar
Kapadokya tarzı güzel ama nedense böcek gelecek vibeı veriyor. Safranbolu da öyle. En güzel boğaz yalısı. Balattaki renkli evlere gitmiştim çok dardı içim daralır benim. Harran evleri desen köyde artık öyle ev yok.
Balat renkli evleri seviyorum..
En komforlusu hangisiyse onu. Özellikle de mevsime göre
Balat ve Boğaz yalıları diyorum. Turistik olarak güzel.
Balattakiler çok güzel ama sırf deniz icn yalı diyorum
Safranbolu evleri çok hoşuma gidiyor sıcak bir hava veriyor.
Tabiki yalılarda büyüdügümüz icin keyfi bir baska :D
Adalar'daki evler de güzel
şimdi baktım güzelmiş
Safranbolu bolu evleri güzel gözüküyor Ahu. Sadeliğin ihtişamı...
Mardini niye yazmadın hepsinden güzel
aklıma gelmemiş kusura bakmayın ama aklıma gelmeyen her şey için diğer şıkkını ekledim ben dee
Bu evlerin hepsi güzel
eskişehir odun pazarı konaklar
Boğazdaki yalılar
Yalılar ya da balat renkli evler
Balat evlerini sevmiyorum.
bogazdaki yalilar bi baska