Kültür & Sanat Sizce hangisini 50×70 cm tuvale çizsem daha güzel olur? fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisini 50×70 cm tuvale çizsem daha güzel olur? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. İkincisi bence 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı. İkiside güzel fotoğraf olarak ama resim çizeceğin için 2 diyorum kuş uçusu olması hareketlilik katıyor ama gökyüzü çok beyaz. 1 0 Yorumla
patatessevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence 2. Uçmak güzel göklere doğru, özgürce ve sedasızca.Kendini arar insanoğlu, kenndine dönmedikçe.... 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 1'deki yakamoz detayını sevdim. 😻 bence bir bütün olarak hoş bir ambiyans ortaya çıkmış... 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 489 cevap paylaştı. 1 numara çok güzel ve estetik duruyor belki tek zirlanağın şey gölgelendirmeler olur 1 0 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl 2. Resmi çizersen o kuşları çizme derim. Ben de tuval ile uğraşıyorm çok absürt durur 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl 3 kere okudum 3ünde de tuvali tuvalet diye okudum 😂😂 4üncüde konu anlaşıldı 2 diyorum 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen bende öyle tuvalete diye okudum 🤣 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂 Yorumla Vurgunb +1 yıl @r_engarenkyollar 😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gülmeee 🤣🤣 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Birincisi daha xor olsa bile en güzel o olur diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl 1 daha guzel duruyo daha duygulu.. isik oyunlari var daha estetik 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 608 cevap paylaştı. Birinci bir hoş gözüktü. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Bence 1 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 365 cevap paylaştı. 1 numaralı olan 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence 1. Olan çünkü ay ile beraber müthiş olabilir 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Birİnci resim daha zor olduğuna inanıyorum ! 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 304 cevap paylaştı. 2 daha hoş 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. ikincisi bence 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Kesinlikle ikincisi. 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı. Biiiir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İkincisi bence
İkiside güzel fotoğraf olarak ama resim çizeceğin için 2 diyorum kuş uçusu olması hareketlilik katıyor ama gökyüzü çok beyaz.
Bence 2.
Uçmak güzel göklere doğru, özgürce ve sedasızca.
Kendini arar insanoğlu, kenndine dönmedikçe.
...
1'deki yakamoz detayını sevdim. 😻 bence bir bütün olarak hoş bir ambiyans ortaya çıkmış...
1 numara çok güzel ve estetik duruyor belki tek zirlanağın şey gölgelendirmeler olur
2. Resmi çizersen o kuşları çizme derim. Ben de tuval ile uğraşıyorm çok absürt durur
3 kere okudum 3ünde de tuvali tuvalet diye okudum 😂😂 4üncüde konu anlaşıldı 2 diyorum
Aynen bende öyle tuvalete diye okudum 🤣 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
@r_engarenkyollar 😂😂😂
Gülmeee 🤣🤣
Birincisi daha xor olsa bile en güzel o olur diye düşünüyorum.
1 daha guzel duruyo daha duygulu.. isik oyunlari var daha estetik
Birinci çok güzel bence 🤍
Birinci bir hoş gözüktü.
Cizebiliyorsaniz ikiside iyi
Kuşlu olanı bence. Kolay gelsin
Bence 1
1 numaralı olan
ilki daha güzel görünür tuvalde
Birincisi daha uygun dediğin tuvale.
1. Bence efsane olur.
Bence 1. Olan çünkü ay ile beraber müthiş olabilir
Birİnci resim daha zor olduğuna inanıyorum !
Şu yakamoz olanı bence
1 numara çok güzel olur
ikiside olur sanırım🤷♂️
Gün batımlı olan çok güzel.
2 daha hoş
Fenerbahçe armasını
2. Daha hoş bence
1. si
İki daha iyi
Birincisi
ikincisi bence
2 numara