Silahşör, üç'ün çekilişi, çorak topraklar, büyücü ve cam küre, calla' nın kurtları, susannah'nın şarkısı, kule, anahtar deliğinden esen rüzgar 8 kitaptan oluşuyor fakat isimleri akılda tutmak güç bazılarına Googledan bakmam gerekti. Kara kule 1,2,3 şeklinde araştırsan daha rahat olur senin açından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben bu kitapları en sona saklıyorum almak için gadası
Bu kitabı okumalısın efsane ötesi
Dizisinidw izle ama
Aynen aklımda
Stephen King Kule kitabına 200 vermiştim bir hafta önce, inanılmaz bir yazar, kesinlikle okunmalı
Güzel mi kule kitabı
Fantastik ve kalın bir kitap fakat uzun bir seriden oluşuyor, kule'den önce alınması gereken sanırım 6 tane kitap var
Say bakalım alırım
Silahşör, üç'ün çekilişi, çorak topraklar, büyücü ve cam küre, calla' nın kurtları, susannah'nın şarkısı, kule, anahtar deliğinden esen rüzgar
8 kitaptan oluşuyor fakat isimleri akılda tutmak güç bazılarına Googledan bakmam gerekti. Kara kule 1,2,3 şeklinde araştırsan daha rahat olur senin açından
Okeee
Kitaba bağlı. Başka yerlerden baktın mı, nadirkitap gibi yerlerde uygun oluyor. Stokta varsa tabi.
Hiçbir yerde stokta kalmamış
Anladım.
Neyi
Ben geçen hafta bir kitaba 285 tl verdim. Korsan alıp milletin hakkına girecegime veririm parasını içim rahat olur
Ben ikinci elini bulup alıyorum. Letgo, Nadirkitap, dolap gibi sitelerde bulabilirsiniz.
Nelere 250 TL vermiyoruz ki? Kitap için her türlü verilir.
Ben veririm. Kitap için içinde kalmasın bence al ve oku :)
Seçtiğiniz kitaba bağlı eğer bu kitba değerse tabiki verilir..
Yok ya verilmez yine de büyük konuşmayimda ne bilim onu yetine daha uygunu alırım
Verilmez derim ama veririm belki onemli bir kitaptır ama bilemedim verilmez ya😂
Bazı kitaplara verilir 150tlden aşağı kitap kalmadı
Bence verilir her şey çok pahalı artık
Aldım
kitaba 500 bile veririm
Çil
Çok istediğin bir kitapsa verilir.
Bu devirde normal artık bu fiyatlar
Kitaba bağlı.
250 lira para mı bu zamanda? Verilir.
Verilmemesi gerek ama veriyoruz
dışarda yemek yiyemiyosun o paraya, verilir tabi