Böyle bazı felsefe, roman kitaplarına falan 200 lira veriyorum. Sizce normal mi?

Böyle bazı felsefe, roman kitaplarına falan 200 lira veriyorum. Sizce normal mi?
Hangi kitaplara hangi yazarın hangi kitabına verdiğine bakmak lazım Bazı kitaplar daha fazlasını bile hak ediyor ama bazı kitaplara da 3 lirayı bile çok görüyorsun güzel kitaplara değerli kitaplara fazla para vermek Göze batmaz fakat çöp kitaplara fazla para vermek israftır
Katılıyorum
@Buz_Yanığı33 katılmasaydin üzerdin beni kırmızılı kadın 😀
🤨ben seni bir yerde görmüştüm
Seni
@Buz_Yanığı33 buydu...
Abartı pahalılıklar. Gerek yok. Kitap okumak önemli ama bir şey katıyorsa. Bir kitaba 200 lira verilmemesi gerektiğini öğrenemiyorsan demek ki çok da işe yaramıyor kitaplar...
Kitabın içeriğine, kalitesine, sana olan katkısına bağlı. Faydası oluyorsa, sana bir şeyler katıyorsa paha biçilemez. Yani 200 de verilir 500 de:) bazı insanlar bir kahvete bile o parayı veriyorlar, kitap için değer.
Mıllet gidip yalan yanlış şeyleri dinkemek için fal baktırıyor o paraya yazık olmuyor da sen kitaba verince neden yazık olsun ki hiç öyle düşünme canım benim
haklısın çok teşekkür ederim <3
Cevap
59Cevap
Seviyorsan boşa değil tabi ki
Ben Ankara 'da yaşıyorum. Dost'u bilenler bilir. Girmeden önce kitapları seçip internetten alırım diye giriyorum. Ama kitapla çıkıyorum. Kişisel gelişim ile ilgili bir kitap ise masraftan kaçınmam. Mesela şu aralar istihbarat kitaplarına yöneldim. Masraftan kaçınmam. Roman gibi kitaplar'da fiyata dikkat ederim. Ancak kitabın kendisi ve kapağı kalın ise açarım. İlk 10 sayfasını okurum. Güzel ise eğer onda da masraftan kaçınmam.
kitaba verilen hiçbir para bence boşuna değilidr ama kütüphanene sahip çık derim , ayrıca indirimli çok site var takipe tmelisin bence geçenlerde dünya klasikleri kalın kalın 6 kitabı 180 tl ye aldım orijinal
Pek inandırıcı gelmedi ya, hadi bakalım.
Bu görseller de çok saçma geliyor. O şekilde kitap okumak en fazla 10dk sürer. Dirsekler falan ağrır. Okumayanlar bilmez bunlaro heje
Eğer Değerli Önemli Bilgi Veren Hakiki Kitaplarsa Hak Eder
Ama Saçma Kitaplara Değil Para Yan Ucu ile Bile Bakmam
Dışarıda 2 kahve içip vereceğin parayla kitap alıyorsun. Acımamak lazım kitaplar için harcanan paraya.
Kendini entellektuel anlamda gelistirebildigin hiçbir para boşa gitmemistir. Önemli olan insanın dışını guzellestirdigi kadar içine de yatırım yapabilmesi.
canım aylık 1000 lira gelirim varsa en fazla 50 lirasını kitaba ayırırım 10.000 varsa 500 olabilir mesela gelirine ve gidrine göre değişir bu
haklısın ama 200 lira yine de verilir mi bilemedim
e kitap okuyucu al, ben 10 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Sayesinde yüzlerce kitabı bedava okudum. İnternette çoğu kitabın e kitap hali mevcut.
İyi bir kitap zamanın en entelektüel insanıyla sohbet etmek gibidir, maalesef ülkede alım gücü o kadar düştüki maalesef yapacak hiç bir şey yok.
Ama tavsiyem kitaba vereceğin paraya acıma.
Değer tabiki de yurtdışından bile sipariş verdim, katkısı çok yüksek. Emeğe ve sanata verilen para boşuna gitmiyor.
Bir insanın hobisine para harcaması bana saçma gelmiyor. Ona harcama, buna harcama ee ne yapacağız o zaman?
normal değil bence kahveyle beraber story atmak için çok pahalı daha ucuz birşeyler seçmelisin.
Ben en fazla 80 vermiştim. Tutunamayanlar'a... Değer.
Kitabın sayfasına ve anlamına göre değişir o para.
Ülkemizde okuma alışkanlığı olmadığı için garip geliyor olabilir sana ama okumak güzeldir. Verdiğin para da normaldir.
Yo hayır kanka insanlar buna laf eder. Ben mesela Sherlock Holmes serisini almıştım. Hatırı sayılı bir para ile.
Eğer kitapları alarak başka olan bir ihtiyacınız kesmiyorsanız normla ama aileyi bir zaman sonra sıkar bu durum
Seninki iyi ben 300 500 lira bile veriyorum. 1000 TL bile verdim
Ilim öğrenmek için yaptığınız hiç bi şey boşa gitmez
Kitap okuma isteğiniz takdire şayan ama bu kadar para ödemeniz gerekmez. Başkaca mecralardan daha uyguna dilediğiniz kitabı temin etme şansınız var.
Kitaplara verilen para boşa gitmez okunuyorsa tabi indirimli satan yerlerde var
Lâ fakra eşeddu mine'l-cehli: Cehaletten beter fakirlik olmaz.
Hazret-i Ali Efendimiz'in bir hadis-i şerifi.
Hadis-i Şerif.
Gayet uygun benim kullandığım kitapların en ucuzu 700 TL den başlıyor
Normal değil çünkü kitaplar bu kadar pahalı olmamalı
Kütüphaneden kitap alsan olmazmi. Hem parada vermiş olmazsin
Kitap için verilen para aşırı uçuk değilse boşa harcanan para olmaz
Sana bir getirisi olmuyorsa, ilmini, bilgini artırmıyorsa boşa para.
Paran varsa sıkıntı yok. Ama sürekli alıyorsan 2. el kitapta alabilirsin
Bizde 1 kokteyle 200 veriyoruz hiçbir şekilde eleştirilemez okuyorsan verebilirsin
Okuyorsan ve sana bir şeyler katıyorsa tabii ki boşa değil. Ama bazen alıyoruz bazı kitaplar kenarda köşede kalıyor öyle oluyorsa iyi bir yatırim sayılmaz. Çünkü aylık 500 tl civarına bir dans kursuna bile gidebilirsin.
Eğer yatırımı beynine yapmak istiyorsa ne ala kitap parası önemli değil ki bence anlamsız bir soru bu sana kattığı bilgiye bağlı bu..🙂
parada harcamak için sonuçta bir konsere 600 tl verende boşa harcamıyor bir kitaba 200 tl verende
Kitap sorusunda niye yarı çıplak görsel kullanıyorsunuz?
Kitaba verilen para boşa olmaz.
kitap için ödenen hiçbir ücret ''boşa'' değildir.
Görseldeki gibi okuyorsan fiyatın önemi yok gibi.
Kitap okumak her zaman faydalıdır daha çok bilgili olmana yardımcı olur ama 200 lira gerçekten çok
Eğer boşuna diye düşünüyorsan e-kitaplara yönelebilirsin. Ben e-kitap alıyorum ve evde de yer kaplamasını istemiyordum fazlasıyla iyi oluyor.
90 liralık camdaki kız, e kitap'ta 15 lira.
bence o paraya değecek kitaplar var ama dah uygun bakmaya çalış bence ya da pdf indir bulabiliyosan oku onlardan
pdf bulunmuyor ya keşke bulunsaaa
hadi yaa , olsun şimdilik alacaksın ama 50 100 tl ye kitaplar da var güzel
Ben yılda en az ya da en fazla iki kitap alırım çokta değil azda değil bence sen istedikten sonra neden boşa olsun ya da kirala öyle boşa olduğunu dusunuyorsan
Bir ruja iki yüz TL verenler var ki kitabla kıyaslanamaz bile, doğru yoldasınız 👏
ay teşekkür ederim haklısınız
Rica ederim tatlım 🌼
Kitaplara verilen hic bir para bosa degildir. Saglik ve egitim en onemli giderlerdir. Tabii indirimleri takip etmekte onemli.
Kitap okumayı seven biriysen neden boşa olsun. Boş olarak görme okumaya ve almaya devam.
teşekkür ederim :)
Kitap öğretmeli yoksa o paraya yazık... Ben hep 2. El kitapları aliyorum.
2. el deneyeceğim ben de artık
imkanı olmayan e kitap okuyabilirr
tabi imkan varsa kitap alınabilir. diye düşünüyorm
en güzel harcanan para. kitap okumayan biri olarak söylüyorum
hayır hiçbir kitap boşa okunmaz ama internettende okuyabilirsin
bana kalırsa bunlar online da e book olarak daha ucuza bulabilirsin ya da ücretsiz vs
fotokopi cektir pdf de olabılır ama kıtaplar gereksız pahalı
Kendini geliştirebilecek her şeye para harcamak boşa olmaz senin katkına olur
internette daha ucuz olduğuna göre evet
Lazımsa boşa degil
yani hobi olarak okuyorum
Türkiye gibi bir yerde gayet normal
evet ülke hali yani :(
ikinci el alabilirsin
bu da mantıklıymıs her zaman bulunmaz ama deneyeyim
Hangi kitaplar bunlar? Cilt halinde mi alıyorsun?
genelde türkiyede bulunmayan kitaplar oluyor amazondan falan alıyorum cilt de oluyo bazen dolar üzerinden alırsam falan çok para gidiyo yabancı dildekilere
Okuyorsan hakkı dır okumuyorsan boşa
Kitaba verilen para asla boşa para değildir
Normal para pul oldu çünkü.
Kendine yatırım boşa olmaz hiçbir zaman
Okuyup sindiriyorsan asla değil
Kitaba verilen paraya acımam
Az önce Grange'in 4 kitabını 145 liraya aldım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?