İnsanların ilgisini resme nasıl çekebilirim?

Soru başlığı uzun olduğu için sığmadı 🤷🏻‍♀️ şöyle anlatayım. Bazen, hani olur ya canımız hiç bir şey yapmak istemez. Fotoğrafçı fotoğraf çekmek istemez, aşçı yemek yapmak istemez, ressam çizmek... Müzisyen müzik aleti çalmak istemez, şarkıcı şarkı söylemek, besteci yazmak. Oyuncu oynamak, öğrenci çalışmak ( öğrenci konusu biraz şey 😁 çoğunlukla ders çalışmak istemez 😂) Ben bazen tıkandığımı hissediyorum. Yeni bir şey yapmalıyım, bir yenilik katmalıyım diyorum. Farklı ne yapabilirim? Anlatmak söylemek istediğim çok konu var ve onu resim üzerinden, eğlenceli şekilde nasıl anlatabilirim diyorum. İnsanların ilgisini resme nasıl çekebilirim?

Aileler çocuklarını resme yönlendirsin diye ne yapabilirim? Canı sıkkın birinin ruhuna nasıl dokunabilirim? Mutlu birinin mutluluğunu nasıl katlayabilirim? Sabah bir günaydınla kimi gülümsetebilirim? Sığmıyorum olduğum yere. 💞 Resim her yeri kuşatsın, her yere ulaşsın istiyorum. Caddebostan'da insanlar boyama kalemleriyle defterleriyle, fotoğraf makineleriyle olsun, resim yapıyor olsun istiyorum. Ama inanıyorum 😍Gerçekten, çok inanıyorum. Ne kadar süre sonra bilmiyorum ama içten inanıyorum. Bir gün bu paylaşımımın ekran görüntüsünü paylaşacağım ve şöyle diyeceğim "zamanında bunları yazmıştım, şimdi ise bunu yaşıyorum, yaşıyoruz. O kadar mutluyum ki!" diyeceğim.😻

Bir ünlü düşünürdü sanırım, şöyle demişti. "Hayallerinizi kimseye anlatmayın, engellemeye çalışırlar" Hayır!

Tam tersine, ben hep anlatacağım. Daha yüksek sesle, sonra biraz daha yüksek. Hep dillendireceğim. Hep söyleyeceğim. Sessiz sessiz değil, kendim gibi hayalleri olanlarla birleşerek ilerleyeceğim. Zaten biz hep sustuk diye kaybettik... O yüzden bundan sonra daha çok çalışmak, daha çok inanmak ve daha çok hayal etmek olsun hayatımızda.

İyi akşamlar şimdiden 💞

Güncellemeler
+1 yıl
@canerozkum 🤎