Bilinç altından, insan psikolojisinden anlayan bakabilirmi? ( sorunumu çözenin dileği kabul olsun)?

Şimdi ben iki de bir rüyamda eski arkadaşımı görüyorum benim kötülüğümü isteyen biriydi sonradan oldu işte bunlar her neyse işte ben ikide bir zaman zaman bunu görüyorum rüyamda kim bilir kaç defa rüyama girdi inanırmısınız yollarımızı ayırmamıza rağmen tee aylardır rüyama giriyor bu hariç birde benim okul yıllarımda birisi vardı galiba bana takıntılıydı ilk başta açıktan açığa uğraşıyordu sonradan içten içe uğraşmaya başladı benle bende çok rahatsız olmaya başlamıştım Allah'tan okuldan gitmişti sonradan, birde bu herif Rüyama giriyor daha bu sabah gördüm bunuda rüyamda okula doğru gidiyordum rüyamda bunu yanımdan gelerek beni rahatsız ediyordu konuşarak işte bazende rüyamda hiç tanımadığım insanların beni rahatsız etmesimi dersin, üstüme arabayı sürüp canımı zor kurtardığım rüyalarımı dersin... Şimdi siz tamam senin bilinç altında bir şeyler var diyeceksiniz evet ben hayatım boyunca saçma sapan benle uğraşan insanlara ve can sıkıcı olaylara maruz kalmış bir insanım bu ha bu arada travmam filan yok onu söyliyeyim sadece bilinç altımda kalmış galiba zaten her insan bu tarz şeyler yaşamıştır herhalde neyse ben bu rüyalardan nasıl kurtulcam derdimi çözenin duası kabul olsun lütfen ne yapıcam?

Bilinç altından, insan psikolojisinden anlayan bakabilirmi? ( sorunumu çözenin dileği kabul olsun)?