İnce Mehmet
Feride ( Çalıkuşu)
Yaşar ( Yaşar ne yaşar yaşamaz )
Selim ışık ( Tutunamayanlar )
Bihter ( Aşkı memnu )
Diğer siz söyleyin...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Joker çizgi romanlarını çok sevdiğim için Joker derdim
Joker, DC Comics yayınlarındaki çizgi romanlarda ve medya ürünlerinde yer alan ünlü bir kurgusal karakterdir. İlk olarak Batman #1 çizgi romanında 1940 yılında görünen Joker, Batman evreninin en tanınmış ve ikonik kötü karakterlerinden biridir. Joker, yaratıcısı Bob Kane, Bill Finger ve Jerry Robinson tarafından oluşturuldu.
Joker, suç dünyasının korkulan ve çılgın bir figürü olarak tasvir edilir. Genellikle beyaz yüzü boyalı ve dudakları kırmızı rujla boyanmış, yeşil saçlı ve mor takım elbiseli bir görünüme sahiptir. Joker'in en belirgin özelliklerinden biri delilik ve kaosu temsil etmesidir. Kendi mantığına uymayan bir şekilde hareket eden Joker, suçları işlerken esprili ve taşkın bir tutum sergiler.
Joker karakteri, farklı çizgi roman serilerinde ve medya ürünlerinde çeşitli yorumlara tabi tutulmuştur. Heath Ledger'in "The Dark Knight" (2008) filmindeki performansı ile büyük bir popülerlik kazanmış ve Oscar ödülü kazanmıştır. Aynı zamanda Jack Nicholson, Joaquin Phoenix ve diğer oyuncular da farklı versiyonlarda Joker'i canlandırmışlardır.
Ah Feridem.. soruyu okuyunca aklıma o geldi.. ankette de ona bastım..
Ben galiba balıklar gibi bir göl içinde doğdum. Yahut yabani otlar gibi toprakta türedim birdenbire. Unutmuş değilim lakin hatıralar paramparça. Bir de şu içimdeki telafisi mümkün olmayan sızı olmasa.. Büsbütün öksüzdüm. Büsbütün yetim. Ben o sızıyı anne baba bildim. Allah, acı çekebilme kabiliyetimden razı olsun benim.
#Çalıkuşu 🍂
Cevap
5Cevap
Ben mitolojiğim Roma'da adım Jupiter nam-ı diğer Zeus, bana Dias'da diyebilirsin. Sadece hepinizin değil, tanrıların da babasiyim
Ben romanları değil tarihi örnek alıyorum.
Yaprak dökümü Ali Rıza Bey
Mematiyle centilmenlik romaniyim
Yaşar yaşamaz 😀
Çalıkuşu feride
Ağır roman
Raif Efendi
Külkedisi
Peter Pan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?