Kültür & Sanat Bir kitap yazsaydınız hangi dilde yazardınız? Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İngilizce 🌍 Almanca 🇩🇪 Rusça 🇷🇺 Fransızca 🇨🇵 İtalyanca 🇮🇹 Yorumlar 👇 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir kitap yazsaydınız hangi dilde yazardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Türkçe yazardım 2 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Rusça diyorum. nedense kitap yazmaya çok iyi gidermiş gibi hissediyorum. dostoyevski, tolstoy gibi bir yazar olmak arzusu belki de. 1 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl turkce 2 3 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Dışında? Yorumla unmyeong +1 yıl şayet bilseydim, Fransızca Yorumla Kafkas01 +1 yıl Güzel seçim:) Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elfçe xd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkçe yazardım
Rusça diyorum. nedense kitap yazmaya çok iyi gidermiş gibi hissediyorum. dostoyevski, tolstoy gibi bir yazar olmak arzusu belki de.
Korece, tabi bilseydim 😂😂
Türkçe ve İngilizce
turkce
Dışında?
şayet bilseydim, Fransızca
Güzel seçim:)
Elfçe xd