Kültür & Sanat Gerçek olduğunu düşündüğünüz bir korku karakteri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gerçek olduğunu düşündüğünüz bir korku karakteri var mı? Gerçek olduğunu düşündüğünüz bir korku karakteri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Agnus_Dei Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl hayır, yok. en korkunç varlıklar insanlardır ve onların da gerçek olduğunu biliyoruz. 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karındeşen (jack the ripper) gerçek bu arada hatırladığım kadarıyla 50li yıllarda yaşamış ve fuhuş yapan kadınların karnını deşerek öldürüyordu. 0 0 Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Annabelle... hatta o bebek cam bir fanus içinde kilitli duruyor 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vampirler gerçek olduklarına inanmak istiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır, yok. en korkunç varlıklar insanlardır ve onların da gerçek olduğunu biliyoruz.
Karındeşen (jack the ripper) gerçek bu arada hatırladığım kadarıyla 50li yıllarda yaşamış ve fuhuş yapan kadınların karnını deşerek öldürüyordu.
Annabelle... hatta o bebek cam bir fanus içinde kilitli duruyor
Hepsi kurgu geliyor bana
Hayır yok. Hepsi uydurma.
Vampirler gerçek olduklarına inanmak istiyorum