Karar veremiyorum
Yaralasar
Ateşpare
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisini de okudum, ikisi de sürükleyici, ikisi de bol aksiyonlu.
Ateşpare kitabında biraz cinsel içerik var.
Hele de ateş karakteri varya of of çok yakışıklı, keşke gerçek hayatta benim olsa 😂
Yaralasar kitabının bazı yerleri çok komik.
Soruna gelicek olursam;
İkisini de hatim etmiş biri olarak, ilk sırada hangisi olmalı inan seçim yapamadım.
Keyifli okumalar ✌️
Pusat gibi ama konu aşk olunca yumuşacık değil mi 😂
Ayyy Yaralasar mı gördümm oradaaa. Ayy aşk serim, bebeklerimi çok özlemişimm. 💖 Şöyle bir öneride bulunayım: eğer full aksiyon, yetişkin içerikli kitap okumak istiyorsan Ateşpare ama yine aksiyon olsun, güleyim, kahkaha atayım diyorsan Yaralasar.
Bu arada ikisi seri bir kitap. Devam kitaplarını çok bekletme, iyi okumalar. 🌸
Cevap
6Cevap
Yaralasar bence ama siz bilirsiniz tamamen kişisel tercihlere ve ilgi alanlarına dayalıdır. Her iki kitap da farklı türlerde ve farklı temalarda olabilir, bu nedenle hangisine daha çok ilgi duyduğunuz ve hangi türü okumaktan daha fazla keyif aldığınız önemlidir. "Yarasalar" ve "Ateşpare" kitaplarının özetlerini veya konularını araştırarak, hangi kitabın sizin için daha ilgi çekici olduğuna karar verebilirsiniz. Eğer ilgi duyduğunuz bir konu veya tür varsa, ona göre bir seçim yapabilirsiniz. Unutmayın ki kitap okuma deneyimi tamamen sizin zevklerinize ve ilgi alanlarınıza bağlıdır, bu nedenle hangi kitabı okumaya başlarsanız başlayın, keyif almanız en önemli faktördür.
İdkw iyy djskdnkejdjekd klasik ergen kitapları vöeğ
Kendini düşünmek yerine saygı duy herkesin kendi özgü sevdiği şeyler vardır eğer sana öyle geliyorsa görmezden gel
Sana mı sorhcam lan kiminle evleni emi
Bana sormican
Gidip anana sorucan.
Arahshsjsbsbiygendeeeeğ
Anlamadım?
Anlama
Niye canım sen de pek olgun sayılmazsın, memati ergeni ismin bile ergen
Memati ergen mi lan senin ananın bile babasından büyüktür
Ah yarasalar keşke beni yaralasalar da şu aşk ıstırabını çekmesem 🤭
ateşpare daha iyi gibi geldi
Hangisi daha fazla sayfalı ise ona başla 😄
Ateşpare bence Yaralasarı pek okuyamadım pdf ücretsiz okuyan varsa yazsın