Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Her ay düzenli kitap okuyor musunuz?
@Bgyontar Teşekkür ederim ☺️
Okumak isterdim de yapamıyorum okumuyorum 🥱

Her şey 8. sınıfta türkçe öğretmenimin bana özel olarak Küçük Prens öyküsünü önermekle başladı. Çok sevdiğim bir öğretmen olduğundan dolayı hemen alıp başladım ve kitap okuma maceram o zaman başladı. 4 yıldır okuyorum ortalama 200 kitap bitirdim çok mutluyum. Hala okumaya devam artık haftada bir kitap bitiriyorum
her ay birkaç kitap bitiririm ama son birkaç aydır bu düzenim bozuldu maalesef. kitaptan daha güzel bir şey bulmuştum aslında ondan kaynaklanıyor. daha sonra elimde yine kitapların kaldığını anladığımda alışkanlığımı yitirmiş oldum. şimdi yine kitaplarıma dönmek istiyorum.
Her ay değil her gün düzenli bir şekilde kitap okurum. Yoğun olsam bile gece yatmadan önce yarım saat okurum o bana yeter.. Seviyorum kitap okumayı..
Tatilde degil. Tatilden sonra yine baslicam
Tesekkurler
Cevap
13Cevap
Bir zamanlar okuyordum ama bir kitap beni okumaktan soğuttu.
Bu aralar kitap okumaktan uzağım gadası. Normalde ayda 4-5 kitap okurdum
Ay değil, neredeyse haftada 1 kitap bitiriyorum, kendimi çok uzaklarda ait olduğum yerde gibi hissediyorum, o litabın baş karakteri olup o balolara gidiyorum, o tarihlerde yaşayıp o savaşları yönetiyorum, bir Elizabeth oluyorum bir moğol imparatoru
2 günde kitap bitiriyorum ay biraz fazla olmuş bana..
Yalnizliği sevip kitaplarda yaşayan insanım sanırım ondan..
Evet günlük 30-50sf. arası kitap okumaya özen gösteririm bu yıl yalnızca biraz zor ama normal dönemlerim için kitap vazgeçilmezdir ya:)
Her gün okuyorum 2-3 sayfada olsa ilerliyorum.
Aylak adam isimli bir kitap aldım 5 aydır o bana ben ona bakıyorum
Her gün düzenli okurum.
Her hafta okuyorum aslında çok sevdiğim kitaplar var mesela.
Hz. Hatice
Hz. Ibrahim
Sarsılmayan iman
Ve de risale-i nur külliyatı okadar güzel ki bu kitaplar gerçekten tavsiye ederim
Okuyorum diesem yalandir. Kendime en kizdigim seydir
maalesef uzun zamandır kitap okuyamıyorum
Bende aynı şeyden muzdaripim
Her gün okuyorum engel bir durum çıkmazsa.
Filmi çıkarsa izlerim sjh
Hayır okumayı sevmiyorum
Kitaplar bile artık içerik bakımından bomboş
Evet kişisel gelişim kitaplarına bakarım ya da psikolojik eğitimlere harici kitaplar cocuk oyuncağı olmuş eski kalite o kelime sanatı yok.
Şu aralar tekrar okumaya başladım
Her gün okumaya çalışıyorum.
Çok fazla kitap okurum.❤
yok öyle kültürel şeylerle asla işim olmaz
Her ay min 3 kitap
Okuyorum genelde
hayır
Kitap ❤ evet ama bu aralar biraz aksadı
Evet
Adından belli zaten )
😇😇
O ne yeniyormu😃