kitap yazıyorum Bu kitabın konusu başımdan geçen bir olay. Bu olayı dinleyenler çok ilginç olduğunu söylüyorlar. (hikayedeki başlıca konular aşk, ihanet, siyah beyaz ırk çatışması ve hapis cezası) arkadaşıma anlatıyordum bana "oha lan bu olayı elif şafak'a anlatırsan 2 kitaptan oluşan 800 sf kitap serisi çıkarır" oturup güldük. Sonra dedi ki: "Bekle neden kendi kitabını yayımlamayı denemiyorsun?" Ben de ona
İnsanlar beni tanımadıkları için okumazlar dedim. O da "hiçbir yazar/sanatçı eserlerini insanlara tanitmadan önce ünlü değildi" dedi ve bu kitabı yazmam için beni cesaretlendirdi. Bir deftere yazmaya başladım. Bana wattpad gibi sitelerde paylaşım yapmamı söyledi. Hala kararsızım. Sonuçta kitabın itibar kazanması için önce bu sitede okunması gerekiyor. Yayımlamaya karar verirsem, bu kitabın çok okunmasını nasıl sağlayabilirim? Ve gerçekten yayınlamam gerektiğini düşünüyor musunuz?
Ve belki de yaşanmış bir hikaye olduğu için insanlar onu daha ilginç bulabilir. Ne düşünüyorsunuz?
İnsanlar beni tanımadıkları için okumazlar dedim. O da "hiçbir yazar/sanatçı eserlerini insanlara tanitmadan önce ünlü değildi" dedi ve bu kitabı yazmam için beni cesaretlendirdi. Bir deftere yazmaya başladım. Bana wattpad gibi sitelerde paylaşım yapmamı söyledi. Hala kararsızım. Sonuçta kitabın itibar kazanması için önce bu sitede okunması gerekiyor. Yayımlamaya karar verirsem, bu kitabın çok okunmasını nasıl sağlayabilirim? Ve gerçekten yayınlamam gerektiğini düşünüyor musunuz?
Ve belki de yaşanmış bir hikaye olduğu için insanlar onu daha ilginç bulabilir. Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence yazmak istiyorsanız yazın. tabii bir roman yazıldığında roman olmaz, yazıldıktan sonra gereksiz kısımlar çıkartıldığında roman olur. o andan sonra da wattpad gibi platformlarda yayınlatmak yerine bence ya yarışmalara gönderin romanı ya da direkt yayınevlerinde şansınızı deneyin yayınlanması için.
Benim de şiire ilgim vardı bir kaç defter dolu şiir yazmıştım.
Sınıflar arası ve okullar arası şiir yarışmalarında dereceye girdim ve şiirim dergiye de girmişti.
Yaşın kaç bilmiyorum benim de yaşım çok büyük değil zaten ama sana bu konuda tavsiye vereyim lütfen böyle yazacağın kitapta aşk konusu derken konu biraz daha farklı yerlere gidecek şekilde olmasın. O yüzden insanların Wattpad karşı önyargısı var çoğu kitapların konusu saçma, insana bir şey katmiyor.
Onun dışında kalemin güçlüyse ve çok kitap okuyan edebiyatla aran iyiyse yaz ve kendini göster derim
Yasim 20 ve ask konusunda farkli yere gitmesin gitmesin derken ne demek istediniz orayi pek anlamadim hahah :)
Wattpad de şey var mesela adı aşk konusu adı altında içeriyi cinsellik olan
Yani o şekil yazma
Hayir hayir asla. Bu dedigim gibi basimdan gecen bir olay ve icinde cinsellik yok :)
Heee tamam o zaman inşallah başarıların devamı gelir sisss 💞
Yazmaya kararlasirsan bana söyle kitabın adını
Birde şey diyecem tiktokta görmüştüm bir uygulama var hem ücretsiz kitap yazıp okuyorsun hemde para kazanabiliyormussun okur sayına Göre
Olur ve beni cesaretlendirdigin icin coook tesekkur ederim 🥰🥰