Yetenekli olduğunuzu düşündüğünüz bir sanat dalı var mı?
#Jende

Yetenekli olduğunuzu düşündüğünüz bir sanat dalı var mı?
#Jende

Benim yetenekli olduğumu düşündüğüm bir sanat dalı yok maalesef ama şarkılar konusunda yetenekli olmak isterdim mesela kendi şarkılarımı yazmak gibi çünkü anlatacak çok hikayem yok en azından bu şekilde bende duygularımı dile getirmek isterdim.
Müzik ve resim yeteneğimin olduğunu düşünüyorum çocukken hep resim çizerdim ama maalesef ilerleyemedim yeteneğimi de geliştiremedim ve resim yeteneğim sönük kaldı. Çocukken müzik aletlerine de ilgim vardı daha çok bağlama çalmak istiyordum 11 12 yaşlarında bağlama çalmaya başladım ama hiç eğitim almadım kendim öğrendim yeteneğimi kendim geliştirdim maalesef yeterince ilerleyemedim egitim alsaydım belki müzisyen olabilirdim
benim sanatım yaşamaktır.
her neyse, soruya uygun cevabımsa edebiyat olur. özellikle şiir, gerçi yazamıyorum artık - ruhum izin vermiyor buna fakat yazdığımda iyi yazdığımı düşünürüm.
birde genel olarak her şeye yetenekli bulurum kendimi. hızlı öğrenirim, örneğin enstrüman çalmak gibi.
sanırım kendimi beceriksiz bulduğum tek yer resimdir.
Müzikte acapella da yeteneğim var. Değişik sesleri çıkarabiliyorum ayrıca çoğu şive diyeyim anlayın, taklit edebiliyorum. Aslında iyi de resim çiziyorum ancak resim ilgimi çekmiyor. Müziğe adamak istiyorum kendimi.
Cevap
41Cevap
Shigatsu wa kimi no uso🥲
Yapma bunu ya dönüp baştan mı izleyelim şimdi durduk yerde😅
Resim konusunda yetenekliyim ama çok ilgili olmadığım için üzerine düşmedim pek
Tekrar izlemelisin
Pekii
Sanat sayılırmı bilmem ama, Düşünmek diyebilirim.
Ne düşündüğüne bağlı dhsjdh
kjaksjdasdsf. Orası değişir.
Bilmeden yorum yapamam sksksh
Karakalem çizimde çok iyi olduğumu düşünüyorum
Bir çok müzik aletini kullanabiliyorum piyanoda çok iyiyimdir
Sol ayağımdaki çorabı sağ ayağım ile çıkartabiliyorum
Kendi kendimle dertleşme düzeyinde şiir yazabiliyorum. Konuşacak kimsem olmadığı ve hislerimi paylaşma ihtiyacım bitmediği için tek çarem kendimle böyle dertleşebiliyorum.
Düşündüğüm yok zaten yetenekliyim resim konusunda ama yüksek düzeyde değil tabi. Geliştirebilirim lakin üşeniyorum 😄
Resim yeteneğim var üzerine düşsem çok iyi yerlere gelebilirim ama istemiyorum. Ses de var ama onunla da ilgilenmiyorum 😄
resimlerini paylaştıgın bir sayfa var mı
@sütlqcseverim Hayır neredeler bilmiyorum bile 😂😂
Dans ediyorum, keman calıyorum, yazma kabiliyetim var
Yazmayı seviyorum ve bu konuda kötü değilim diye düşünüyorum
Resim çizme yeteneğim var. Ama uzun zamandır resim çizmeye pek vaktim olmuyor çalıştığım için.
Yazardım bir ara bir şeyler başka da bir yeteneğim yok
Balerinlik geçmişim var ama bayağı oldu. Piyano çalabiliyorum.
Dans vardı şimdi yok. Keş ve göbekli olma yolunda ilerliyorum 40’lı yaşları açmaya 😂
Resim daha doğrusu tasarım ve yazarlık alanında yeteneğimin olduğunu düşünüyorum
Müzik ve taklit yeteneğim var
Hayatı yaşıyor olmama sanat diyebilir miyiz?
Diyemeyiz
Foucker olmaz yetenek istiyor tabiki
Peki
Çok incesin 💃🏻
Yuruyebiliom yuruyemeyenler var osuruyom osrumayanlar var kakamıyapıom allah yapamaynlara yardm etsn ve daha nşcesi
Vardı ama söndürdülerrr
Nasıl
Elbiseler kıyafetler çiziyordum tasarım üzerine daha sonra bir şey yapamazsınız onlar boş iş dedi ailem. Şimdi de gelmiş diyorlar ki eskiden çizim yapıyordunuz niye geliştirmediniz sanki çok desteklediniz de :/ gerçi şimdi fikirlerim ve hayallerim de değişti istesem de dönemem
Böyle ailelere sinir oluyorum
Aslında iyiler ama babam işte. Şimdi farklı hayallerim var inşallah onlara bir şey demezler
Umarım
vinç operatörü izlemek
Çok iyi bir yetenek ben de isterim
:) :)
Tekvando yapiyorum siyah kusaga 4 kusak kaldi hem sinirimi atmaya yardimci da oluyor
Tam olarak fotoğrafta olanlar piyano ve keman ama sadece hayalim asla dokunamadım bile
Yok maalesef bana yeteneksizim
Resim kesinlikle.
Savunma sanatları😂 ve şiir
Hayal kurma’da çok yetenekliyim. d
Geliştirsem kendimi ebruli vs olabilir
Resim sanırım
Your line in april😪
Sanırım tek yeteneğim gitar çalmak.
Müzik ama üstüne düşmmedim ya
Çizimim fena değildir.
Ud çalarım çok güzel :)
Yeteneksiz kelimesinin vücut bulmuş haliyim.
Öyle düşünme belki vardır
Şu ana kadar bulamadım ama ilerleyen zamanlarda bulabilirim belki üşenmezsem.
Benim uyumak dmsmdlek
Kaç saat uyuyorsun sjsksh
Benimle yarışırsın bu konuda sjsldjjd
Adam kaçırmak
Görmeden inanmam
Halı sahaya gelmen lazım
Sen gel
Gelemem diyorum öff öff sen gel diyorsun.
Spordu. . Geri kafalı ailem engel oldu. .
Üzücü
Oturmak.
O da iyi
Resim
Flüt ve gitar çalabilirim
Resim
Evet
Yazmak
Hayır
Var.
Resim ve edebiyat
Çizim