Emircan İğrek'in şarkılarından biri olan Ali Cabbar şarkısı bana göre melodisi hoş ama sözleri can acıtacak türden bu şarkı insanın olmayan aşkının acısını çektirecek ender şarkılardan bence... peki sizler ne düşünüyorsunuz... buyrun görüşlere...🙂

Emircan İğrek'in şarkılarından biri olan Ali Cabbar şarkısı bana göre melodisi hoş ama sözleri can acıtacak türden bu şarkı insanın olmayan aşkının acısını çektirecek ender şarkılardan bence... peki sizler ne düşünüyorsunuz... buyrun görüşlere...🙂
Melodisi güzel değil, sözleri beni gram etkilemedi. Ayrıca ortada hikaye falan yok. Baştan sona hiç beğenmedim.
Bizim halkımız mübalağa yapmaya bayılır, bayılır. Yok oturup ağlayanlar, yok saçma sapan "Yaktın bizi, geberttin bizi" gibi paylaşımlar yapanlar... Saçmalamayın yahu. Alt tarafı sıradan bir müzik. Şarkının popülerliği bir geçsin, bakalım dönüp yüzüne bakacak mısınız? 😒
Hiç beklemiyordum. 😃
Teşekkür ederim efem.
İki farklı görüş herkes farklı dusunebilir eig seçmemin sebebi bu sizin gibi düşünenler de olacaktır iyi günler 🙂
Güzel bir düşünceye sahipsiniz...
İyi günler dilerim.
Kusana kadar dinleyecek bir şarkı daha buldum 🎉🎊🎉🎊🎉
Dur yine açayım. Teşekkür ederim eig için
Cevap
5Cevap
Hiç dinlemedim abla
Dinle bakalım dusunceni merak ediyorum🙂
Dinleyeceğim abla :)
a... nanı avradını. Yıkıldım şu an dinledim. Benim de 9 yıllık sevgilim beni aldatıp başkasına gitti. Gidip sigara içecem ben
Şu tarz adamlara sanatçı diyenler aklından şüphe ediyorum
Bi seye dikkat ettim gariban fakir erkekler asla sevdiğine kavuşamiyo ama zengin erkekler bi çoğu aşık olduğu sevdigiyle evleniyo bi kaç yil sev oluyorlar ailesine zorla kabul ettiriyo falan
Selam. Tanjdinmi o profilden yazamadim yine sana. Simdu bunu actim acil yazsana bi bana
Baksana
Kime diyorum
Heyyy
Bakmiyosun demiii
Tamam
Oyle olsun
Aşk acısı dinleyecek halim yok
Ben çok sevdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?