"

Beni birgün unutacaksan, birgün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi; beni mağardan çıkarma.. alışkanlıkliklarimi özellikle yalnızlığa olan kaybettirme boşuna...
#derinmavi
"

Beni birgün unutacaksan, birgün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi; beni mağardan çıkarma.. alışkanlıkliklarimi özellikle yalnızlığa olan kaybettirme boşuna...
#derinmavi
Hayvanlar, "Bütün hayvanlar eşittir" ilkesini hatırlayıp, "bu nasıl eşitlik" diye kendi kendilerine söylenmeye başlıyorlar. Hemen, ilkelerin yazılı olduğu duvarın yanına gidiyorlar, duvardaki yazıların değiştirilmiş olduğunu, ilk defa, fark ediyorlar, duvardaki bütün yazılar silinmiş, sadece şöyle yazıyor:
"Bütün hayvanlar eşittir FAKAT Bazı hayvanlar ötekilerden daha fazla eşittir.”
Hayvan Çiftliği
Çok güzel
Evet aslında yüzüklerin efendisi kitabın da ki sözleri çok seviyorum ben
"Bir Yüzük taşımak hiç de kolay bir şey değil, Frodo. Başkaları kararlarınızı eleştirecek ve söyleyeceklerini söyleyecekler. Ama senin kararın önemli." - Gandalf
"Yoldaşlık bir seçimdir. İyi bir yol arkadaşı olmak için, arkadaşlarınızın yüklerini paylaşmalısınız." - Samwise Gamgee
"Bir umut var Frodo, hala. Ve tehlike geçtiğinde, güneş tekrar doğacak ve parlayacaktır; bu da karanlık geçiciyken, umudun da geçici olduğu anlamına gelmez." - Aragorn
"İyi bir şeyler yapmak için büyük olmanız gerekmez, sadece yapmanız gereken doğru şeyleri yapmaktır." - Gandalf
"Gölgeye cesurca bak, ve korktuğun şeyden başka bir şey göreceksin." - Aragorn
"Karanlık içinde bile küçük bir ışık parlak bir parlaktır." - Galadriel
"Sonsuz karanlık içinde bile yıldızlar parlar; yüzüklerin hikayesi de bir süreç içinde parlaklığını koruyacaktır." - Bilge
Oldu. Oluyor sıklıkla. Ama senin yaşadığın gibi yazarın Tılsımlı cümlelerinin gizeminden değil, aklımda başka şeyler olduğundan kitapta ne okuduğumu anlamamış olmamdan sevgili @derinmavi27 Sevgşyle kal lütfen. Sen çok iyi bir kadınsın… 🤗
teşekkür ederim çok kibarsin🤗
Bu gözlerle bakamıyorum hayata açıkçası.. bu gözler gülüş Pp olmak isteğim eski benim aslında
. çok teşekkür ederim 🤗
🌷🌷
“Mutluluk fikrimin diğer herkesin mutluluk fikriyle tamamen çekilmesinden korkuyorum. Bu korku beni tüketiyor, bazen geceleri kıvranmama, acı içinde inlememe, deliliğin eşiğine gelmeme neden oluyor. Mutlu muyum?"
İnsanlığımı yitirirken - Osamu Dazai
" Yeryüzünü ve gökyüzünü sevmek istedim, marifetlerini ve coşkularını; ve bana ölümü hatırlatmayan hiçbir şey bulamadım."
Çürümenin Kitabı - Emil Cioran
Cevap
8Cevap
Şans eseri bir kitap ya da gazetede bir paragraf okumak, bir insana yeni bir yol açabilir ve onu eski ilişkilerini terk etmeye ve yeni idealine sempati ile yaklaşan yeni ilişkiler aramaya sevk edebilir.
O kadar fazla var ki. Ama öyle saat geçmedi duvara bakma süresinde. Sadece biraz daldım o kadar.
Olur olmaz zamanlarda aklına gelip düşüncelere daldıran mı?
Evet
Olmuştur oluyor hatta bir defter aldım oraya yazıyorum can alıcı alıntıları notları sözleri
Olmuştu çok kez. Aydınlanma yaşıyorum o anlarda
Bana duvar oldular ben onları izledim 😬
Oldu
Mesela neydi hatırlıyor musun
Hayır olmadı
Hayır
hayır
Hayır olmadı
Okuduğun kitapların türündendir belki de
Oldu baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?