İşte! İlk kez ben de nefret olduğunu sanmıştım. Tek bildiğim nefretti, nefret dünyamı sarmıştı, nefes almam bile nefret doluydu.. Ve sonra bir şey oldu, sana olduğu gibi...
"Neden bu kadar ciddisin? Hayat zaten ciddiye alınacak bir şey değil." "Bir şakam var. Yüzünüze bakmayınca neşe dolu bir adamımdır." "Bir planın yoksa, her şey senin kontrolündedir." "Dünya delirmiş bir yerdir. Buna uyum sağlamamız gerek." "Biraz çılgınlığa ne dersin? Hepimiz biraz deliyiz!" "Bazı insanlar sadece izlemek için yanıp tutuşurlar. Bana göre, biraz kaos gereklidir." "Gülmek için sadece bir kötü gün yeter." "Benim hikayem trajediden ibaret. Ve en iyi şakalar, trajedi ile başlar." "Ne yaparsan yap, herkes seni suçlu bulacak. Yani, istediğin gibi yaşa!" "Bu dünyada en çok sevdiğim şey, insanların planların hiçbir anlamı olmadığını fark ettiğinde yüzlerindeki ifadedir."
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama Ders notunu ezberle desen bu kadar kolay ezberleyemem 😁