Diziler & Filmler 2 ay İzleyip de etkisinde kaldığınız film var mı? Ruh_adam-1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizi çok etkileyen film var mı varsa adı, nedir? İzleyip de etkisinde kaldığınız film var mı? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Diziler & Filmler konusunda 888 görüş paylaştı. Zindan Adası en çok. 1 1 Yorumla Ruh_adam-1905 2 ay Güzel film Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Ask tesadufleri severin her seyi ile cok etkisinde kalmistim. 1 7 Yorumla Ruh_adam-1905 2 ay Onun devri geçti ya Birkirlangicmisali 2 ay Gecmis olabilir, sonu kotu bitenler unutulmuyor mazide de kalsa. Istedikleri de bu zaten, unutulmamak. Ruh_adam-1905 2 ay Bütün aşk filmlerinin sonu aynı. Ya kadın ya da erkek ölüyor. Onun içinde sıkmaya başladı artık. Birkirlangicmisali 2 ay Oyle de dedigim farkliydi, finale de koymuslar Sebnem Ferah'i. Cok seveni olarak hoscakal sarkisini bile pek dinleyemiyorum hala bazen, aklima getiriyor filmi. Neyse alisiliyor zamanla. Ruh_adam-1905 2 ay Sen baya etkisinde kalmışsın anlaşılan 🙂 Zamanla geçiyor haklısın. Sonuçta film yani. Kurgusal bir şey. Birkirlangicmisali 2 ay Evet, geciyor. Yine de bir daha izlemem😬 Ruh_adam-1905 2 ay Zamanla izlersin ya. Her şey bir süre sonra etkisini yitiriyor 🙂
Mcrklm Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 94% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 361 görüş paylaştı. aylacebimdeki yabancı 1 3 Yorumla Ruh_adam-1905 2 ay Ayla filmi baya güzeldi de diğerini izlemedim ama Yorumla Mcrklm 2 ay mandıra filozofuyaşamak güzel şeykırmızı pijamalı çocukçiçero Yorumla Ruh_adam-1905 2 ay Film arşivin geniş galiba. Mandıra filozofu güzel bu arada Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İncir reçeli 1 2 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kandasim nice kini yeni fark ettim. Dağ 2 de var. Ruh_adam-1905 2 ay Eyvallah gardaşım. Dağ filminin ikisi de çok güzeldi. İzledim baya hoşuma gitti.
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,9b görüş paylaştı. Joker filmi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Zindan Adası en çok.
Güzel film
Ask tesadufleri severin her seyi ile cok etkisinde kalmistim.
Onun devri geçti ya
Gecmis olabilir, sonu kotu bitenler unutulmuyor mazide de kalsa. Istedikleri de bu zaten, unutulmamak.
Bütün aşk filmlerinin sonu aynı. Ya kadın ya da erkek ölüyor. Onun içinde sıkmaya başladı artık.
Oyle de dedigim farkliydi, finale de koymuslar Sebnem Ferah'i. Cok seveni olarak hoscakal sarkisini bile pek dinleyemiyorum hala bazen, aklima getiriyor filmi. Neyse alisiliyor zamanla.
Sen baya etkisinde kalmışsın anlaşılan 🙂 Zamanla geçiyor haklısın. Sonuçta film yani. Kurgusal bir şey.
Evet, geciyor. Yine de bir daha izlemem😬
Zamanla izlersin ya. Her şey bir süre sonra etkisini yitiriyor 🙂
ayla
cebimdeki yabancı
Ayla filmi baya güzeldi de diğerini izlemedim ama
mandıra filozofu
yaşamak güzel şey
kırmızı pijamalı çocuk
çiçero
Film arşivin geniş galiba. Mandıra filozofu güzel bu arada
İncir reçeli
Kandasim nice kini yeni fark ettim. Dağ 2 de var.
Eyvallah gardaşım. Dağ filminin ikisi de çok güzeldi. İzledim baya hoşuma gitti.
Joker filmi