Kültür & Sanat Küfürbaz Haydo'm nasıl olmuş 😃? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor İsteğe özel çiziyorum daha keyifli oluyor Küfürbaz Haydoyu da @scozturk04 ricası üzerine çizdim hem zor hem de keyifli oldu Önce 5h kalemle kabataslak çiziyorum 7b kalemle de üstünden geçiyorum Küfürbaz Haydo'm nasıl olmuş 😃? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Güzel olmuş yalnız bunun ismi gerçek de farklı :D küçükken internet kafede bunun seslendirmelerini islemiş gülmüştüm ellerine salık güzel olmuş 1 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Ay evet öyleymiş sksnnd
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Seslendiren öyle bir isim bulmuş ki karakterin gerçek adından daha samimi 😃 güzel olmuş kalemine sağlık 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ya sen nerden biliyorsun onu? Ayrıca çok harika olmuş. 😃 1 4 Yorumla Valse01 +1 yıl İsteğe göre ciziyorum istediğin bir çizgi film karakteri varsa yazabilirsin çizebilirsem çizerim ve teşekkürler 😇💐 Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Biz küfürbaz haydo izlerken sen bu dünyada olmayabilirsin. 😃Pikaçu istiyorum. 😃😃 Yorumla Valse01 +1 yıl Kwmwnsnsn🤣Pikaçuyu çizdim sayfamda var bakabilirsin ☺️ Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Profilin gizli. İndirecektim. 😊 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Harika olmuş. Çok başarılı. 😂Şuraya bir Küfürbaz Haydo kesiti bırakam. 😂😂https://youtu.be/APXxTp5d6Pc 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 353 cevap paylaştı. Hahahah ben çok severim bunu cano 😇 ne kaldı geriye şimdi 😄😄 marvin var bak 😄😄 1 9 Yorumla Valse01 +1 yıl Slsnnsbs Yorumla Valse01 +1 yıl Ya sen cizgi film karakteri olan uzaylı marvini mi dedin Yorumla MrConfused +1 yıl Evet sen ne sandın 😄😄😄 Yorumla Valse01 +1 yıl Ya ben anlamadim mal gibi görünmemek için de random attim ya 😅👍🏻Onu da nasıl anladım biliyor musun biri uzaylı marvin çizer misin dedi sonra seninkiyle de uyunca bur sorim dedim 🤭🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahaha sorsana bana sen cano 😄😄evet o marvin ben çok severim 😄😄 Yorumla Valse01 +1 yıl Ay ne bilim ya haydonun adı da haydo değilmiş ya daha fazla rezil olmayim dedim 😁😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Sana söyleyenin hatası o 😄😄 ben de sana hata olmaz 😄 Yorumla Valse01 +1 yıl Saol yawru 😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Her zaman cano 😇 Yorumla
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Simyacı, Sherlock Holmes Ölümün Sesi, Cinayet Randevusu, Felatun Bey ve Rakım Efendi, Dürdane Hanım, Diriliş, Suç ve Ceza, Babalar ve Oğullar, Savaş ve Barış, Polyanna, Sinekli Bakkal. 0 2 Yorumla Valse01 +1 yıl Yanlış soru sanırım? Yorumla TravisBicle +1 yıl Pardon Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl anılarımı canlandırdın ya dlskdjksd eline sağlık bu arada güzel olmuş 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. bazen kendimi buna benzetiyorum ağzım çok bozuk yaaa 1 0 Yorumla
axel_foley Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl harika olmuş eline sağlık birde eğer müsait bir zamanda bugs bunnyde çizermisşn paylaşırmısın 🙏😊 1 6 Yorumla Valse01 +1 yıl Onu yapmıştım sayfamda var bakabilirsin 😇 Yorumla axel_foley +1 yıl teşekkür ediyorum Yorumla axel_foley +1 yıl ama göremedim istek attım kabul edersen Yorumla Valse01 +1 yıl Şimdi onayliyorum Yorumla axel_foley +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Valse01 +1 yıl Ne demek ☺️ Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Bana Küfürbaz haydı diyenin ta aÇok güzel olmuş 😄 0 1 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Hay klavye gibi küfürbaz haydo Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl haydo cok seven bır kız vardı o aklıma geldı 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 857 cevap paylaştı. harika olmuş bunu bide boyasan daha güzel olur 😂😂 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 650 cevap paylaştı. bir sanatsal cekiciligi yok. boyama icin cocuklara kullanilir. 0 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendi profil resmini çizsene nasıl bir şey çıkacağını merak ediyorum 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Lola bunny de çizer misin 😊💗 1 3 Yorumla Valse01 +1 yıl Tabiki çizerim💝 ama 5 6 günu bulur atmam çizim istekleri çok birikti de 🤭Seni de etiketlerim cano ☺️ Yorumla everkeğii +1 yıl Teşekkürler 🥰💗 Yorumla Valse01 +1 yıl Rica ederim ☺️💞 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Harika olmuş ya helal olsun valla 1 7 Yorumla avcikaan +1 yıl Bunun üstüne bi şemistan iyi gider Yorumla Valse01 +1 yıl Googledan beğendiğin bir resmi atar mısın ona göre bakim çizebilir miyim diye ben doğru düzgün foto bulamadim ve teşekkür ederim 💐😇☺️💞 Yorumla avcikaan +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla avcikaan +1 yıl www.yandex.com.tr/.../search Yorumla avcikaan +1 yıl Bu iyi bence Yorumla Valse01 +1 yıl İki karakter oluyor böyle de 🥴 neyse ben düzgün bir tane bulcam Yorumla avcikaan +1 yıl Tekli bulamadım ya bende bunu ataym dedm sen şemistanı çizersin sade Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cok gusel kac kere istek hakkimiz var 1 7 Yorumla Valse01 +1 yıl Şu an için 1 tane istesen daha iyi çok birikti çünku Yorumla Lordseyfo +1 yıl Beni cizermisin mesajdan resim atsam? Yorumla Valse01 +1 yıl Şu an sadece çizgi film karakteri çizebiliyorum Yorumla Lordseyfo +1 yıl Johny bravo 😁 o zaman Yorumla Valse01 +1 yıl Tamam olur atmam 5 günü bulur çünkü çok fazla resim birikti Yorumla Lordseyfo +1 yıl Canin sağolsun guzel insan Yorumla Valse01 +1 yıl Senin de cano 😇💐 Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Kötü kedi Şerafettin çizer misin sdf 1 5 Yorumla Valse01 +1 yıl Tamam sksnsb 👍🏻 Yorumla Valse01 +1 yıl Vazgeçtim çizemem zmmxnnx tüylü bu yapamam bunun için boyam ve tecrübem yok baska bir şey iste Yorumla Bukern +1 yıl Ama arkadaşım buna benziyor sdfg Yorumla Valse01 +1 yıl Ya aksjjsbsbs Kankine mi göstercektin 😅🤣 Yorumla Bukern +1 yıl Evet sdfg Yorumla
Yaman1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl 10 numara olmuş eline sağlık. 1 1 Yorumla Yaman1991 +1 yıl Mirasçı küfürbaz Haydo 🤣🤣🤣 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Başarılı bir ➕ daha checkpoint alkışlar alkışlar 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 626 cevap paylaştı. Bence güzel olmuş 1 0 Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Küfürbaz haydo mu 🤣 yosemite sam olmasın 🤣 0 0 Yorumla
sevgisizbüyüdüm41 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sonic çizebilirmisin? iyi forumlar 1 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Çizerim 2 3 güne seni de etiketlerim cano ☺️ Yorumla
scozturk04 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Mükemmel olmuş ellerine sağlık 1 3 Yorumla scozturk04 +1 yıl Senden bir imza almamız lazım ilerde çok iyi yerlere geleceksin Yorumla Valse01 +1 yıl Yok canım o kadar da değil 🤭 Yorumla scozturk04 +1 yıl Kesinlikle çok iyi yetenek ben inanıyorum Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 476 cevap paylaştı. Helal sanaa. Super 1 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
Hayret_Birşey__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Harika olmuş süpermenide çizebilirmisin 😅 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Halkın Kurtuluş Partisi genel başkanı :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haydo ne lan 🤣 çocukluğumu mahvettiniz 0 1 Yorumla scozturk04 +1 yıl Bizim çocukluğumuz küfürlü versiyonuyla geçti o bizim için haydo Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güzel olmuş aq 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Güzel olmuş yalnız bunun ismi gerçek de farklı :D küçükken internet kafede bunun seslendirmelerini islemiş gülmüştüm ellerine salık güzel olmuş
Ay evet öyleymiş sksnnd
Seslendiren öyle bir isim bulmuş ki karakterin gerçek adından daha samimi 😃 güzel olmuş kalemine sağlık
Ya sen nerden biliyorsun onu? Ayrıca çok harika olmuş. 😃
İsteğe göre ciziyorum istediğin bir çizgi film karakteri varsa yazabilirsin çizebilirsem çizerim ve teşekkürler 😇💐
Biz küfürbaz haydo izlerken sen bu dünyada olmayabilirsin. 😃
Pikaçu istiyorum. 😃😃
Kwmwnsnsn🤣
Pikaçuyu çizdim sayfamda var bakabilirsin ☺️
Profilin gizli. İndirecektim. 😊
Harika olmuş. Çok başarılı. 😂
Şuraya bir Küfürbaz Haydo kesiti bırakam. 😂😂
https://youtu.be/APXxTp5d6PcHahahah ben çok severim bunu cano 😇 ne kaldı geriye şimdi 😄😄 marvin var bak 😄😄
Slsnnsbs
Ya sen cizgi film karakteri olan uzaylı marvini mi dedin
Evet sen ne sandın 😄😄😄
Ya ben anlamadim mal gibi görünmemek için de random attim ya 😅👍🏻
Onu da nasıl anladım biliyor musun biri uzaylı marvin çizer misin dedi sonra seninkiyle de uyunca bur sorim dedim 🤭🤣
Hahaha sorsana bana sen cano 😄😄evet o marvin ben çok severim 😄😄
Ay ne bilim ya haydonun adı da haydo değilmiş ya daha fazla rezil olmayim dedim 😁😅
Sana söyleyenin hatası o 😄😄 ben de sana hata olmaz 😄
Saol yawru 😅
Her zaman cano 😇
Simyacı, Sherlock Holmes Ölümün Sesi, Cinayet Randevusu, Felatun Bey ve Rakım Efendi, Dürdane Hanım, Diriliş, Suç ve Ceza, Babalar ve Oğullar, Savaş ve Barış, Polyanna, Sinekli Bakkal.
Yanlış soru sanırım?
Pardon
anılarımı canlandırdın ya dlskdjksd eline sağlık bu arada güzel olmuş
bazen kendimi buna benzetiyorum ağzım çok bozuk yaaa
harika olmuş eline sağlık birde eğer müsait bir zamanda bugs bunnyde çizermisşn paylaşırmısın 🙏😊
Onu yapmıştım sayfamda var bakabilirsin 😇
teşekkür ediyorum
ama göremedim istek attım kabul edersen
Şimdi onayliyorum
teşekkür ederim
Ne demek ☺️
Bana Küfürbaz haydı diyenin ta a
Çok güzel olmuş 😄
Hay klavye gibi küfürbaz haydo
haydo cok seven bır kız vardı o aklıma geldı
harika olmuş bunu bide boyasan daha güzel olur 😂😂
bir sanatsal cekiciligi yok. boyama icin cocuklara kullanilir.
Kendi profil resmini çizsene nasıl bir şey çıkacağını merak ediyorum
Lola bunny de çizer misin 😊💗
Tabiki çizerim💝 ama 5 6 günu bulur atmam çizim istekleri çok birikti de 🤭
Seni de etiketlerim cano ☺️
Teşekkürler 🥰💗
Rica ederim ☺️💞
Harika olmuş ya helal olsun valla
Bunun üstüne bi şemistan iyi gider
Googledan beğendiğin bir resmi atar mısın ona göre bakim çizebilir miyim diye ben doğru düzgün foto bulamadim ve teşekkür ederim 💐😇☺️💞
Rica ederim ne demek
www.yandex.com.tr/.../search
Bu iyi bence
İki karakter oluyor böyle de 🥴 neyse ben düzgün bir tane bulcam
Tekli bulamadım ya bende bunu ataym dedm sen şemistanı çizersin sade
Cok gusel kac kere istek hakkimiz var
Şu an için 1 tane istesen daha iyi çok birikti çünku
Beni cizermisin mesajdan resim atsam?
Şu an sadece çizgi film karakteri çizebiliyorum
Johny bravo 😁 o zaman
Tamam olur atmam 5 günü bulur çünkü çok fazla resim birikti
Canin sağolsun guzel insan
Senin de cano 😇💐
Kötü kedi Şerafettin çizer misin sdf
Tamam sksnsb 👍🏻
Vazgeçtim çizemem zmmxnnx tüylü bu yapamam bunun için boyam ve tecrübem yok baska bir şey iste
Ama arkadaşım buna benziyor sdfg
Ya aksjjsbsbs
Kankine mi göstercektin 😅🤣
Evet sdfg
Yosemiti Sam desek daha doğru olur.
Çok iyi olmuş eline sağlık
Kareter adı yosemite sam
Çok güzel çizmişsin çk beğemdim
10 numara olmuş eline sağlık.
Mirasçı küfürbaz Haydo 🤣🤣🤣
Ellerine sağlık haysoi
Başarılı bir ➕ daha checkpoint alkışlar alkışlar