Zoruma gidiyor artık ya, canımızı alsalar da rahatlamayacaklar. 2 gün okunacak bir kitap 100 lira civarı olmamalı

Amazon'u kitap alışverişlerinizde tavsiye ederim özellikle prime de alınca kargo bedava oluyor ben kitap alırken genelde orayı tercih ediyorum çoğu kitap daha ucuz oluyor ayrıca bölümümle ilgili basılmış kitapları incelediğimde de orası daha ucuz geldi tavsiye ederim
Hayır maalesef mümkün değil gibi pek. yani vardır da çoğu yer de kitaplar artık çok pahalı satılıyor bende zaten uzun zamandır okumuyorum ne yazık ki
Cevap
14Cevap
en azindan pdf alternatifi var. kutuphaneler var. gidanin teknolojinin alternatifi yok. kitap en son sikayet etcegimiz seylerden geliyor trde yasiyorsak.
Ben bazen internetten uygun fiyata bulabiliyorum. Fakat bir kitapçıdan kitap almak artık mümkün değil.
Bana da bul🙄
100 liraya yaklaşan çok kitap oldu, bu kitap alışverişini bence elektronik ortamda yapmak gerek.
Mümkün ama çok haklısın, en son ne zaman kitap aldığımı hatırlamıyorum desem? 🥲
İnanırım gerçekten, @KızlarSoruyor arada kitap hediye etsen bize o kadar emeğimiz var sende 🙁😄
Bu önerini ekibimizle hemen paylaşalım @Neveaşıkbiri <3
@KızlarSoruyor çok seviliyorsun çok 😍
Çok sinir bozucu bi durum 7 liraya kitap almışım eskiden etiketi duruyor koparmamışım çok üzüldüm görünce
Aslında internette var ama güzel kaliteli kitapların fiyatları epey artmış gibi görünüyor.
Geçen 2. Elçiden 5 tane kitap aldım 100₺ verdim çokta güzel kitaplar
Bilmem ki takas yöntemi ve halk kütüphanesi bence daha iyi
Neden kütüphanelerden almıyorsunuz ki, halk kütüphanesi var çoğu yerde
Benim de zoruma gidiyor. Şimdi yazar ismi veririm. Okuyan olur. Polemiğe girmeyeyim
Seninde kitap sitelerindeki indirim zamanlarını takip etme vaktin gelmiş. Aramiza hoş geldin:))
Mümkün benim ablam ikinci el alıyor 40 50 civarı bir sürü kitabı var
Korsan kitaplar var. Onlara bak belki daha ucuza bulabilirsin.
Evet maalesef mümkün değil, can sıkıcı bir durum
Kütüphane den al oku sonra geri ver.
Felsefe kitapları baya ucuz ben mutluyum 😂
100 liraya ne alınıyor ki
Haklisin
Gayet mümkün.
mümkün değil artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?