Merhabaa 🌸
Şu an hala okuduğunuz bir kitap olabilir ama bir önceki okuduğunuz kitabı ne zaman bitirmiştiniz?
Ben 5 dakika önce bitirdim başka bir kitaba başlayacağım. 🙂

Merhabaa 🌸
Şu an hala okuduğunuz bir kitap olabilir ama bir önceki okuduğunuz kitabı ne zaman bitirmiştiniz?
Ben 5 dakika önce bitirdim başka bir kitaba başlayacağım. 🙂

Kitap bağımlısı birisi değilim O yüzden kitap alıp okuyup kütüphane kurmak gibi bir durumum olmadı Okumayı seviyorum ancak kitap okumak belki de hep yanlış kitapları seçtiğim için beni sıkıyor
Bu sabah bitirmiştim.
Flynn Berry-Cellatın Nefesi. Kız kardeşinin öldürülmesinin ardından polislerin hiçbir şey yapmamasının üzerine bu olayın peşine düşen bir ablanın aslında kardeşini tamamen tanımamış olmasını anlatıyor.
En son iki saat önce bende bu kitabı bitirdim. David D. Burns'un "İyi Hissetmek" adlı kitabına başlıycam.
İki gün önce bitirdim. Yeni kitaba başladım. Ayda bir kitap diyordum ama 3. Kitabı okuyorum.
Cevap
11Cevap
Ben daha bitirmedim ama az kaldi
Senin okudun kitabin ismi nedir
Akıllı kadının başucu kitabı.
Hmm anladim bende bir kürt sevdim kitabı
Senin adına sevindim ama kitap okuma alışkanlığım yok
Michael sikkofield - piyon
Bu kitaba başla ve gel teşekkür et bana bitirdiğin zaman
Bir kaç gün önce bitirmiştim, şimdi yenisine başladım..
2 gün önce bitirdim. kitabın ismi Total fitness in 30 minutes a week
Elon Musk’ın kitabını okudum. Önerebileceğin biyografi kitabı varsa okuyabilirim
2 ay oldu maalesef. Tekrar başlıyım madem öyle :D
Uzun zamandır kitap okumuyorum ama herhalde kendi umutsuz hikayemi dün sonlandırdım.
2ay önce. şu an okuduğum bi kitap yok ama araştırıyorum konusu güzel olan bi kitap istiyorum
Çocukluğum...
Bugün bitirdim.
Az önce bitirdim.
Russ Harisin Mutluluk Tuzağı kitabı.
kitabı okurken özet çıkartır mısın?
ben hic bi zaman bitirmedim ki 😂
Geçen hafta
15 gün once
Iki gun once
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?