Küçük çocuklara misafir çocuklarına kuzenlere falan elletmemem beni kötü öek pis birisi mi yapar 😄 çocuk onlar tabii ki okumalı falan ama ödüm kopuyor zarar verirler diye aklım çıkıyor odanın kapısını kitliyorum 😂
Çocuklara kitaplarımı elletmemem beni bencil mi yapar?
Asla bencil bir insan yapmaz. Bende hiç sevmem, kimselere vermek istemem kitablarımı, bilhassa çocukların ellerinde görmeye tahammül edemem, çileden çıkarım. Kitabıma bir şey olacak diye korkarım, çocuğun ne yapacağı belli olmaz, misafir çocuğu falan geliyorsa kitapları en üst yerlere koymak da fayda var, çocuklar kitabın yapraklarını koparır, boyar, onun için kitaplarımızı muhafaza edelim, çocuklardan sakınalım kitaplarımızı
Küçük çocuklardan kitaplarınızı sakınmanız çok normal, bende kitaplarıma çok değer veririm ve birkaç kere okuması için kitap ödünç verdiğim kişiler geri getirmediği için artık vermiyorum kimseye. Sizin kitaplarınızın çocuklara uygun olduğunu düşünmüyorum, kitap okumalarını teşvik için onlara ara sıra kitap alabilirsiniz, illa ki kütüphanenize girmelerine gerek yok ya da kitaplara dokunmaları, kitap sevgisi edinmeleri için onları bir kütüphaneye götürebilir anne babaları.