Kültür & Sanat Kitap okurken cildimle oynamayı nasıl bırakabilirim? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tam bebeksi bir cilt yapıyorum derken oynayıp bozuyorum iyice takıntı oldu baglicam artık bir elimi😄 Kitap okurken cildimle oynamayı nasıl bırakabilirim? Cevapla Cilt Soruları Bebek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bence sadece kitap okumayı dene :D yani kendini kitaplara çok kaptır zaten cildin aklına gelmez o sırada ama o bende de var mesela bir şey yapıyorum o an aklımdan şarkı geçiyor ya da izlediğim komik filmler geliyor. 0 0 Yorumla
SpringSun Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Eline bir kurşun kalem al ve elinde cevir vardirya klasik kalem cevirme 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 361 cevap paylaştı. Bende kitap okurken bir elimi istemsizce çeneme koyarım alışkanlık işte yapacak bir şey yok. 0 0 Yorumla
catwoman28 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bende sivilce cikinca direk patlatmaya çalişiyorum 😐 0 0 Yorumla
karanfillicay123 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanız çiğnemeni öneririm 0 2 Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Sanız Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Sakız Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beyin yakan sorularda bugün 🤣yanıtsız kaldım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. Normal durum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 824 cevap paylaştı. Zamanla 0 0 Yorumla