Senin eserlerine de sana da hayranın çocuk, bu ne yetenek!!!😍😍😍😍 Umarım bir gün bu dünyanın en iyi fotoğrafçısı olduğunda beni unutmazsın🥹 Seninle gurur duyuyorum 🥲🥳🥳🤩🤩🤩🥰
knk bu işi profesyonelce ya derim ben teşekkür ederim asıl sitede onca boş soru varlen şu sorruya yorum bile yapmamışlar bence sen bu işe yönel kardeşim helal olsun ben begendim
estagfurullah kanka ben neyimki bende senin gibi kendi imkanlarımla birşeyler üretmeye çalışan bir insanım hatat 22 yaşındayken ben sen kadar iyi şeylerle ugraşmazdım bildigin maaldm yani
yıllarca radyo tv okumaak isteyip babamın engellemesine ragmen okuyup daha sonra iş bulamayıp kendimi sektöre kabul ettiremeyip veterinerlik bitirip baba zoruyla tabi onuda yapmayıp sgitri çekip yani tütüncü açan gün boyu çay sigara takılan biriyle konuşuyorsun yazdıgım bir sürü film dizi senaryosunu sobada yaktım
aslında sadece kendini tatmin etmiş oluyorsun ilerki yaşlarda öylebir yanlızlık oluyorki ben ne yaptım diyorsun ama vazgeçme kaderimiz aynı olmayabilir inşallah seni iyi yerlerde görürüm ben bu kardşle konuştum derim)
En İyi Cevaplar