Hâşâ Allah'a şirk koştuğumuz yok sadece hayal kuruyoruz Yeni bir dünya yaratacak olsaydınız nasıl bir yer olurdu ya da dünyamızı değiştirme şansınız olsaydı neyi değiştirirdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eminim güzel hayalleriniz vardır bekliyorum hepinizi 🌸
Erkeğim ben. Her erkek gibi bu işi de savsaklayıp öyle birşey yaratırdım. Bu soruyu kadınlara sormalısın. Hergün başlarına birşey gelen onlar olduğundan eminim onlar güzel birşey yaratırdılar.
Maalesef sanırım şu an çoğunluğu sevgililerinin onlara iyi geceler demelerini falan bekliyorlar ki cevap veremediler😅 bu güzel soruma ama yinede teşekkür ederim sana 😇
Benim dünyamda ; torpil olmazdı. Adalet herkese aynı işlerdi. Kızlar erkekleri para, erkekler kızlarıda seks objesi görmezdi. Kimse işsiz ve aç kalmazdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilmem ama sınırsız hayalden bahsediyorsan fantastik bir dünya kurmak isterdim kötülük hariç herşeyin mümkün olduğu bir dünya :)
Çok insanın olmadığı bir yer olabilir di aslında dünya kötü bir yer değil biz insanlar bozuyoruz dünyayı
Sonuna kadar haklısın ben de çok isterdim hepimizi yok etmeyi ama yaradanın işine akıl ermez
Tabi ki o herşeyin en iyisini bilir
Temelinde ADALETin olduğu, kimsenin kimseden üstün olmadığı, fesatlık ve kibrin defedildiği, Allahın hükümlerinin uygulandığı bir dünya isterim
Vay be 👏🏻👏🏻 güzel
Bilirim
Yeni bir dünya yaratsam bunun bir 10bin katı kötüsünü yaratırdım.
Sebep ne ya 😅
Erkeğim ben. Her erkek gibi bu işi de savsaklayıp öyle birşey yaratırdım. Bu soruyu kadınlara sormalısın. Hergün başlarına birşey gelen onlar olduğundan eminim onlar güzel birşey yaratırdılar.
Maalesef sanırım şu an çoğunluğu sevgililerinin onlara iyi geceler demelerini falan bekliyorlar ki cevap veremediler😅 bu güzel soruma ama yinede teşekkür ederim sana 😇
Ben teşekkür ederim.✌️
Romanlar bunu yapıyor
Işte ben de sen yapsan nasıl olurdu onu sordum romanları değil 😇
Sinema filmi
Kaos olurdu
Nasıl yani
Öyle bir dünya yaratırdım yani
Pek açıklayıcı olmasa da olsun görüşün için teşekkür ederim
Kaos ortamı geçerli olurdu her yerde onu deme istiyorum
Şimdi anladım sağol
Zor işler
Hadi ya birkaç özellik söylesen o da olur
Benim dünyamda ;
torpil olmazdı.
Adalet herkese aynı işlerdi.
Kızlar erkekleri para, erkekler kızlarıda seks objesi görmezdi.
Kimse işsiz ve aç kalmazdı.
Güzel hayaller , sevdim👏🏻
Çünkü bunları ben yaşadım.