Evde ve cebe uygun yapılabilecek hobiler önerebilir misiniz?
Hobi şart oldu akıl sağlığım için...
Evde ve cebe uygun yapılabilecek hobiler önerebilir misiniz?
Hobi şart oldu akıl sağlığım için...
Merhaba taş boyama yapabilirsiniz çok az maliyeti var. Sadece boya fırça alın. Dışarıda boyamaya resim çizmeye uygun taşlar bulacaksınız acayip güzel şeyler ortaya çıkacak göreceksin ☺️
Rica ederim örneklerini Pinterest de bulabilirsiniz hatta benim yaptığım var bir kaç tane onları da görebilirsiniz.
Kitaplarla zaman geçirmek hem eğlenceli hem de öğretici olabilir. İlgi alanınıza uygun kitaplar bulup okumak, yeni dünyalara açılmanızı sağlayabilir. Kendi yaratıcılığınızı kullanarak resim yapmak hem rahatlatıcı hem de keyifli bir hobidir. Boya, pastel, suluboya gibi farklı teknikleri deneyebilirsiniz. Eğer bir bahçeniz varsa, bahçeyle uğraşmak size huzur ve mutluluk verebilir. Bitki dikmek, çiçeklerle ilgilenmek, bahçe düzenlemesi yapmak gibi aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz. Bir müzik aleti çalmak, yaratıcılığınızı ifade etmenin harika bir yoludur. Gitar, piyano, davul, keman gibi çeşitli enstrümanları öğrenebilir ve çalmayı deneyimleyebilirsiniz. Fotoğraf çekmek, çevrenizdeki güzellikleri keşfetmenizi sağlar ve yaratıcı gözünüzü geliştirir. Fotoğraf makinanızı alıp doğada, şehirde veya farklı mekanlarda çekimler yapabilirsiniz.
Editör yazar gibi yazmışsınız cidden yönlendirme için güzel yorum. Teşekkür ederim.🥰
Rica ederim :)
Dans etmek
Bitki beslemek
Yoga yapmak
Bulmaca çözmek
Puzzle yapmak
Farklı yemekler yapmak
Resim çizmek
Evde takı yapip satmak
YouTube/tiktok videolari çekmek
Bilgisayar oyunları oynamak
Dil ogrenmek
Bir enstrüman çalmayı öğrenmek
Farkli türlerde film izlemekde belki hoşunuza gidebilir
Belgesel izlemek
Cevap
4Cevap
Hobi önerim şu. Benle öpüş seviş. Hobi önerim bu.
Örgü yapmak sanırım.
Rica ederim. Inan benim de buna çok ihtiyacım var. Açıkçası bende kötü şeyler yaşadım ve aile çevre aşk vs derken toparlayamadim.
Bende örgü örmeye başlayacağım ek gelir olabilir. Bir kız anksiyetesini mesela bu yolla atlatmis. Örgü bralar çantalar vs yapiyor. Biz de alıştıktan sonra çok daha fazlasını yapabiliriz.
Neyleri seversin
Boncuk işleli oluyor gelinlik satan yerlerde hem oyalanırsın hem para kazanırsınız evde yapiyorsun bunu
Rica ederim canım 😊
Balık tutmak :D
Resim yap
Gamer olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?