Bugün başladım ama daha yarım saat oldu eskiden ritmik jimnastik yapıyordum o yüzden esneğim ama sizce olur mu benden?
https://files.fm/u/tbrjazbwu
https://files.fm/u/tbrjazbwu
Pole dansı, fiziksel güç, dayanıklılık, esneklik, koordinasyon ve denge gerektiren zorlu bir dans türüdür. Ritmik jimnastik gibi bir spor geçmişi olan ve esnekliği olan bir kişinin pole dansçısı olması mümkündür, ancak pole dansıyla ilgili olarak dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır.
Pole dansında başarılı olmak için, öncelikle teknikleri öğrenmek ve güçlü bir temel oluşturmak önemlidir. Daha sonra, tekniklerin ve figürlerin hızlı ve akıcı bir şekilde birleştirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, pole dansına yeni başlayan biri için, sabırlı ve tutkulu olmak, düzenli antrenman yapmak ve doğru teknikleri öğrenmek önemlidir.
Eğer pole dansına tutkuyla yaklaşırsanız, düzenli olarak antrenman yaparsanız ve doğru teknikleri öğrenirseniz, pole dansçısı olmanız mümkündür. Ancak, pole dansı zorlu bir dans türüdür ve başarılı olmak için zaman, çaba ve sabır gerektirir.
Cevap
22Cevap
Şöyle bir sorun var soruda ki kız ile profildeki nin uzaktan yakından alakası yok
Nasıl yani?
Basbayağı oradaki kızı çok daha güzel
Sorun şu ki 2 kızda benim arada zaman farkı profilde eski biraz. Ama aslında kilomda değişmedi sadece fotoğraf açısı diyebiliriz
Valla ne dersen de oradaki kız çok daha seksi
Bence fiziğin var ama orada r esnek değilsin gibi
Olabilir ve yeni başlamamak ragmen gayet iyi zamanla çok daha iyi olabilirsin bence ne dersin
Bu kızın ismi defne değil mi? Ve bacaklarına kramp girmiş gibi açıyor :ddd
olur yarın gel başla yol yemek ssk var maaş yok
Jimlastik ve akrobasi egzersizleri yapman gerek
Istanbuldaysan clubler de pratik yapabilirsin.
Senden çok güzel striptizci olur 😂
Açma germe yaparken yardım alman gerekiyor
Bu ne ya tobe yarabim
Senmisin o dansı yapan acaba
Olmaz.. direği eritirsin sen
@enguzelimmmm para mı lazım?
Direk nerede?
Geç kalmissin
Djjfdı bu ne
Senden olur.
Sen gercekmisin yaa
Pozisyon zenginliği