Turuncuadam-orangeman kimdir? bileniniz var mı?

şiirlerini okumaktan büyük keyif aldığım bir şair. ve son zamanlarda şiirleriyle müthiş bir patlama yapan biri hemen hemen her yerde şiirlerini görüyorum (kimisi sonuna *turuncuadam-orangeman* imzasını atmasa da daha önceden o şiirlerini okuduğum için ona ait olduğunu biliyorum). üslubu oldukça farklı. kullandığı teknik ve şiirlerinde yer verdiği sayısızca imge ve ironiler gibi birçok nedenle anlaşılması oldukça güç bir o kadar da okuması keyifli mükemmel şiirler yazan bir şair. yalnız şair mahlas kullandığından hakkında hiçbir şey bilmiyorum. kimdir? insanlar şiirde daha çok aşk, çiçek, böcek, ayrılık acısı vs gibi şeyler ararken o niçin böyle bir üslup ve daha farklı konulara değiniyor? acaba çok ünlü bir şair de sırf toplumun şiire yaklaşımını sınamak için mi mahlas kullanıyor? neden binlerce işe yaramazın adı duyulurken onun adı şimdiye kadar duyulmamış? şiirlerini insanlarla paylaşmak için neden bu kadar geç kalmış? neden şiir yazarken bu kadar zor ve farklı teknikler kullanıyor? gibi yüzlerce soru var aklımda. muhtemelen aranızdan hiç kimse turuncu adam kimdir? bilmiyordur.. hatta ilk defa duyanlarınız bile olmuştur. ama lütfen bilenler bildiklerini benimle paylaşsın. şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla.
Turuncuadam-orangeman kimdir? bileniniz var mı?