Aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı nice yıllar diliyorum.

Aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı nice yıllar diliyorum.
Cevap
1Cevap
yengeç var
Kafada sıklıkla senaryo yazar mısınız?
İkizler var olmaz mı 😅
Neden olmasın, en zeki ve sürekli şaşırtanı kim sevmez 🤔🤣 Akrepler sevmez sadece
Tanıştığım çoğu akreple iyi anlaşırım ama bilemedim 😅
Ay burcu çok önemli aslında bu iletişimlerde. Espri olsun diye söyledim. Astrologların böyle bir genellemesi vardır aslında, ama bana göre doğru değil. Her bir kar tanesi bile özgünken insanı 12 gruba ayırmak saçma olmaz mıydı? 🤔🤣
Evet saçma olurdu. Sadece burcumu biliyorum yükselen alçalan hiç bişeyi bilmiyorum 😅
Yıldız haritasını gün, al, yıl, saat ve yer bilgisiyle çıkarmak gerekir önce.
Güneş burcun genlerle gelen ve asla değişmez huylarını belirler, yükselenin dış görünümünü, ay burcun ise ruh ve davranışını belirler. Evlerin konumları, evlerdeki gezegenlerin derece ve açıları, her biri bir başka yönüne anlatır. Yıldız haritası, bir nevi kişiye tanımak için "ku
llanım kılavuzu" gibidir. Genelleme ile bir şey yapılamaz anlayacağın. 🤣
Ben doğum saatimi bilmediğim için hiç bir şeyi öğrenemiyorum işte
Yaklaşık bir zaman dilimini (öğle üzeri, ikindiye yakın, sabaha karşı gibi) biliyorsan eğer, birkaç ayrı harita ile doğru bilgiye ulaşmak mümkün.
Bazen birkaç dakika ile çok değişirken, bazen birkaç saat dilimi çok şeyi değiştirmeyebilir. O nedenle sorularla, yaklaşık bir sonuç elde edilebilir.
Yaklaşık bi saat dilimi biliyorum ama nasıl bakcam ki
Ücretsiz harita çıkaran sitelerden, o saatleri 10'ar dakikalık dilimlerle değiştirerek haritalar çıkarabilirsin ya da ben haritaları çıkarıp sorularla doğrusunu bulacağım.
Yardımcı olur musunuz gerçekten
Elbette 🙏
Yükselenim akrep
Yükselen burç, dışa dönük yüzünüzü ve görünümünüzü çok etkiler.
Dış görünümünü etkiler, gizem ve cazibe hakim olur. Aynı zamanda dedektif gibisin.
Gizli lidersin ve aynı zamanda insanları kolay yönlendirirsin.
🤔🤭🤐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sevgili Akrep Ruhlu! 🦂
Akrep burcunun derinliğini, sezgilerini ve gizemli enerjisini kutluyorum. Kararlı ve tutkulu bir yapıya sahipsin, bu yüzden hayatta istediğin her şeyi elde etme potansiyeline sahipsin. Sevdiklerinle kurduğun derin bağlar ve güçlü duygusal enerjinle etrafındakilere ilham veriyorsun.
Akrep burcu olmanın en güzel taraflarından biri, iç gözlem yeteneğin ve sırları çözme konusundaki becerindir. İnan bana, insanlar senin bu etkileyici yönüne hayran kalıyorlar. Senin gibi güçlü bir ruha sahip olduğu için çevrendekiler çok şanslı. 💫
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Her zaman gizemli yollarla pozitif enerji göndermeye devam et! 🌙