Kitap okumak mı yoksa Film izlemek mi? Hangisini Seviyorsunuz?
Ben okumayı çok severim, Kitap okumayı da çok severim. Hiç Film izlemiyorum okumayı çok seviyorum.
Kitap okumak mı yoksa Film izlemek mi? Hangisini Seviyorsunuz?
Ben okumayı çok severim, Kitap okumayı da çok severim. Hiç Film izlemiyorum okumayı çok seviyorum.
İkisinin yeri farklı ama bir seçim yapacak olsaydım kitap okumayı tercih ederdim. Çünkü okurken kafamın içinde bir film dönmeye başlıyor. İzlemiş kadar oluyorum.
Kitap okumak
Cevap
8Cevap
Filme, dizilere takılınca çok vaktim gidiyor gibi hissediyorum. Arada izleriz akşamları, onun dışında kitapçıyım ben de.
Ben kitap severim.
Şimdi yeni başladığım kitap
Kazım Karabekir'in anıları
İttihat ve Terakki
Neden öneri yapayım. Kitap okuyan kişi zeki birisidir. Ben Film izlemek yerine kitap okuyorum Bilim ve Astroloji, Tarih, Genel kültür genel yetenek kitaplarını okuyorum. Her gün okuma yapıyorum. diğer insanlar gibi Film izlemiyorum onun yerine okuyorum
Bana okumam için bir kitap önerir misiniz demek istedim ama...
Zor yerden sordun be reis😄😄 iki dakka elit olmaya çalıştık hemen oyunu bozuyorsun.
Yo. Bence başka bir durum var. Dediğin gibi olsa hiç kitap ismi bilmese dahi gogildan yine yazAr.
Genelde kitap okumayi tercih ederim. Ajanlik konusunda değilse film izleyecek konsantrasyonum olmaz.
yabancı film ve dizi izlemeyi seviyorum
Kitap okumak
İkisini de severim.
Film izlemek, görsellik olmadan olmuyor.
Su anmi
Film.
dizi izlemek
Keyfimi
İksini de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar