Merhabaa 🌸
Sayfa sayısına bağlı olarak ortalama 1-2 hafta içerisinde bitiriyorum. Tadını çıkararak okumayı seviyorum, bitsin diye hızlı hızlı okumayı sevmiyorum. Öğrenerek okumayı tercih ediyorum :), ya siz?

Merhabaa 🌸
Sayfa sayısına bağlı olarak ortalama 1-2 hafta içerisinde bitiriyorum. Tadını çıkararak okumayı seviyorum, bitsin diye hızlı hızlı okumayı sevmiyorum. Öğrenerek okumayı tercih ediyorum :), ya siz?

Normalde 4-5 günde bitirirdim ama 4 sene önce bir kitaba başladım onu bitirmeden bırakamıyorum onu da okuyamıyorum delircem sonunda 4 senedir aynı kitabı okuyorum😅
Gun Finley'in kitaplarının hepsini okudum. Detaydaki en favorim. Güzel kitap.
200 sayfalık bir kitabı bitirmem vakitsizlikten dolayı bir haftayı buluyor. Okurken sevdiğim yerleri ajandam var oraya not ediyorum. Ama şu an okuduğum bu kitap elimde süründü.
Yaa büyük tesadüf bende bu kitabı yeni bitirdim ve Özgürleşebilmek'e geçtim, Hayatı Sessize Alma Vakti güzel bir kitap gerçekten bir haftada bitirdim.
Kinsun'un ilk kez bu kitabını okudum. Diğer kitaplarını okumadım ama merak ediyorum okumaya çalışacağım.
Sürükleyici ise meraktan çabuk bitiririm. 2hafta ideal süre.
Cevap
19Cevap
Bir kitabı bitirme sürem kitabın konusuna göre değişiyor. Genellikle hızlı okumak yerine özümseyerek okumayı tercih ediyorum
Kalınlığına bağlı. Eğer konusunu sevdiysem kolay kolay bırakmam tek seferde 150 200 sayfa falan okuyabilirim
Romansa ve ya bildiğim konularsa hızlı okurum diğerlerini ben de yavaş okumayı tercih ediyorum
Eğer cok heveslisem kitap okumaya max 4 gün içinde temiz. fazla hevesim yoksa 1 hafta. min 500sayfa.
bende genel olarak bir-iki haftada bitiririm.
8 aydır 400 sayfa kitabı bitiremedim. Yoğunum yorgunum çok.
kitaplari bitirme gibi bi huyum yoktur ya genellikle yarim kalir
Genelde kitap okumayı sevmiyorum gezmeyi gezerek anlamayı severim
460 sayfalık bir kitabi 3 ayda bitirmiştim
ilk ve son okuduğum kitap :D
Bir zamanlar 700 sayfayı 5 günde bitiriyordum şimdi elime almıyorum
Agir kitaplar kafam her zaman dingin olmuyor arada aciyor okuyorum.
Benim anlamadığım kızlık soyadınımı kullanabiliyor ya da istediğinimi
Benim hayatım kitap olmuş 😀
Roman olsa ismi Yılan Hikayesi olurdu 😂
Yılan hikayesi mi 🫨
Sayfa sayısına göre degisir
sarıyorsa kitap en kısa sürede:)
Genellikle yarım bırakırım.
Kitap okumam daha çok film
720 sayfalık kitabı 1 günde bitirdim.
En son suç ceza okudum 25 günde bitirdim
1 saate biter
Değişir