Diksiyonunuzu geliştirmek için tekerleme çalışmaları yapabilirsiniz, sesli kitap okuyup bu esnada ses kaydı alırsanız ve niceleri.. Böylelikle konuşurken nerede hata yaptığınızı tespit edebilirsiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Diksiyonunuzu geliştirmek için tekerleme çalışmaları yapabilirsiniz, sesli kitap okuyup bu esnada ses kaydı alırsanız ve niceleri.. Böylelikle konuşurken nerede hata yaptığınızı tespit edebilirsiniz..
Çok tekerleme okumadım ama kitap okurum okudukça tane tane konuşmayı öğrendim daha anlaşılır daha net oldum bu dediğiniz yöntem her zaman işe yarar bir yöntem
Fazlasıyla iyi bir diksiyon etkili iletişim içinde lazım 😊
Elbette yalnış kelimelerin yalnış telaffuz edilmesi insanı anlaşılamaz kılabilir. Diksiyon etkili iletişim etkili iletişim ise ikili ilişkiler için önemlidir. 🙃
İnsan uzun süre konuşmayıp sessizce yaşayınca da konuşmasındaki dinamizm azalıyor, diksiyonu düzgün olsa bile, bunun farkında olarak tavsiyelerinin kıymetini bileceğim.
Cevap
9Cevap
Diksiyonumun iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir çabam yok
Kitap okuyorum bolca film dizi izliyorum yabancı şekilde
Diksiyon geliştirmek adına kitap okuyorum ama adını şivesi içime işlemiş belki duysanız seversiniz ama ben sevmiyorum 😂
Ege şivesi gibi de:))
Ses kaydı yollayım mı sana 😂
Sana kalmış Y:)
Diksiyonumu daha da geliştirmek istiyorum ve bunun için aklıma geldikçe tekerlemeleri tekrarlıyorum
Sesli kitapda okuyabilirsiniz.
Açıkçası kitap okumaya pek zaman ayırmıyorum ve tekerleme söylemek daha pratik oluyor benim için. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim
Tekerleme çalışması çok yararlı. Oyunculuk eğitimi aldım. Çok tekerleme ezberlemiştim.
Spikerlik eğitimim sırasında da bu tarz eğitimler aldığım için tavsiyeler.
Kitap okuyorum ve daha yavaş konuşmaya çalışıyorum ‽
Diksiyonumu geliştirmek için diksiyon kursuna yazıldım. Şu an diksiyon kursuna gidiyorum.
Görsel bayağı iyiymiş
Teşekkürler 😊😊Diksiyon açısından kendisini geliştirmek isteyen kişilere tavsiye olarak önerdiğimiz görsel
Çok istiyorum hemen okumalıyım
Başarılar dilerim 😊
Bu aralar bir şey yapmıyorum açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?