Çoğu kişi bu eseri Lisedeyken, felsefe dersinde okuyor. Ve kitabı Sokrates'in yazdığını sanıyor. Ama gerçek öyle değil.
Eseri Sokrates'in öğrencisi olan Platon yazmıştır. Ayrıca Sokrates'in hiçbir yazılı eseri yoktur.

Çoğu kişi bu eseri Lisedeyken, felsefe dersinde okuyor. Ve kitabı Sokrates'in yazdığını sanıyor. Ama gerçek öyle değil.
Eseri Sokrates'in öğrencisi olan Platon yazmıştır. Ayrıca Sokrates'in hiçbir yazılı eseri yoktur.
Sokroretesin yazılı eseri yok. Öğrencileri Platon ve onunda öğrencisi Aristo tarafından yazılan yazılardan biliyoruz. Hatta Aristonun yayılmasına vesile olan da Gazalidir.
masamın üstünde şu an duruyor bu kitap :)
Cevap
12Cevap
Platon...
Platon zaten Sokrates'in öğrencisiydi...
Felsefik merak, ilgi ve sohbet. Size mesaj atabilir miyim
Hayır.
Gercek nedir
Bu soru bu siteye fazla gelir. Aşk veya seks sorusu sorman gerekirdi. 😀
aristokles platon yazdı.
Vay felsefe konuşan kiz
Platon yazmıştır, gerçi sen de yazmışsın 🙂
Felsefe mezunu musun?
Bak ister say ister söv ister mesajım kapalı de. Ne dersen de. Seni tanımak istiyorum.
Neden olduğunu neden isteğimi sende ne gördüğümü hepsini anlatacağım. Kırma yeter.
Mesajlarım kapalı,
28 yaş üstü erkeklerle arkadaşlık yapmıyorum ve sen 30-35 yaş aralığında görünüyorsun. O yüzden beni tanımana gerek yok. Çünkü ben seni tanımak istemiyorum.
İyi günler.
Hey kuralcı korkma biraz tanıyayım seni sonra sen karar ver konuşur musun konuşmaz mısın 😊
İnatçı filozof karı olma 😂
Konuşmam? Kurallar insana özgürlüğünü veren şeylerdir.
Ve benim lugatımda, kendimden 5 yaş büyük biriyle sohbet etmemi gerektirecek hiç bir konu yoktur.
Tekrar ediyorum ilgimi çekmiyorsun, konuşmak istemiyorum. İyi günler.
Peki peki. Daha ne diyeceğimi bile duymadın ama. Neyse. Adım anlayışsıza çıkmasın.
Ne diyebilirsin ya :D Ne hakkında konuşabilirsin?
%100 ben mesaj atınca abuk sabuk cinsel şeyler soracaksın.
Vicdansızsın ve yalnızdın 😂
Yanıldın 😂
Eminim yanılmışımdır :)
Bak bilmeden konuşma 😊
Yeminle öyle değil 😊
Peki umursamadığın için sağol. Sana önyargınla mutluluklar (!)
Teşekkürler, bey amca. Baybay.
Yaşa bu kadar atıf yapman boş olduğunu koydu ortaya zaten
Tabii canım.
İstediğin olmadı ya ulaşamadığın dala taş at. :)
Hayır gerçekten bir insan hele senin yaşında bir insan yaşa bu kadar takmamalı. Bu olgunlukta olmalı. İlgimi çekmiyorsundan tut bey amcaya kadar. Ne gelirse saydın ağzından. Ya sana evlilik teklif eden mi oldu? Ya da 30 yaş üstü insan değil mi? Salatalık mı? Sohbet edilmez mi? Bunca yıllık birikime saygı duyulmaz mı? Senin yaşına yakın öğrencilerim var benim. Kim olduğunu anlamdan dinlemeden konuşmak istedik seninle diye kendine her türlü lafı söyleme hakkını sen kendinde bulduğunu vehim et böyle. Her neyse. Yanıldığımı fark ettirdiğin için senin hakkında teşekkür ederim.
Evet 30 yaş üstü bana göre salatalık, boş yapma. Git kendi yaşıtlarınla takıl? Sübyancı
Sokarım onun tezine.
Sokrates
Biliyordum.
Bilmiyorum
Platon yazdı.
Bilmiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar