Kültür & Sanat Gitarla ne çalışabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çok fazla aşk içerikli olmayan güzel şarkılar önerir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Gitarla ne çalışabilirim? Cevapla Aşk Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu konuda sana yardımcı olacak bir muktesebâtım yok ama bravo gitarı eline alan karacaoğlan kesiliyor başımıza.İki oynak bişey çalan yok bravo 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah ay kahkaha attım😂 dimi ya valla sıkıldım mıy mıy sen beni sevmedin hüüü şarkılardan Yorumla MAY-bee +1 yıl Köprünün altında bin gayme buldum.Hoppala hacelim ben buldum.😃Bence buna çalış 😃ya da hafız mektepten gelir 😃 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çav Bella iyidir :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu konuda sana yardımcı olacak bir muktesebâtım yok ama bravo gitarı eline alan karacaoğlan kesiliyor başımıza.
İki oynak bişey çalan yok bravo 😃
Ahahahah ay kahkaha attım😂 dimi ya valla sıkıldım mıy mıy sen beni sevmedin hüüü şarkılardan
Köprünün altında bin gayme buldum.
Hoppala hacelim ben buldum.
😃
Bence buna çalış 😃
ya da hafız mektepten gelir 😃
Çav Bella iyidir :)