Bunlari izleyen kulturun cok da onemsedigini sanmiyorum.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İzlemek değil de salona girdiğim an altyazıdaki anlam bozukluğu direkt gözüme çarptı. Ayrıca konu ben değilim. Yani Türkçe yazma, imla ve noktalamalar konusunda hassasım.
Türkçeye sahip çıkmak ise mevzu ne hoş. Yok bu anksiyeteyse, isin zor.. Ki sana laf sokmak niyetim yoktu, sen yanlış anladın. Bunlari izleyen tayfa genel olarak vaktini bunlarla oldurenlerden pek bissy beklenemeyecegini dile getirdim. Sen adam gibi adamsin masallah
Eyvallah kral. Alınmadım emin ol. Ama sen anksiyete deyince bi kal gelmedi değil. Bir test yapayım dedim kendimi. Hafif derecede olabilir sonucu geldi testten. Test bilimsel midir bilmem ama yine de bu konunun üstüne eğilebilirim. Ne olur ne olmaz Psikiyatri'den bir randevu almak fena olmaz.
Bazi degerli hocalar taniylrum ciddi Turkce sevdalisi. Fakst sen Turkceden degil bunu takinti yaptiysan baska, bu iyi degil rvrt. Belki hayatinda başka takintilarin da var, mesela esyanin yeri şurada sabit olmali veya mutlaka şunu yemeli, giymeli, yapmaliyim v. b farkkli sabit ve/ya aşırı fikirlerin varsa sorgulanabilir.. Amaan bugun sartlarinda akli selim insan mi kaldi cok da sey etme, bosvereer.
Ne kadar elestirsem de, fotogtaftaki gibi soyle boş programladi izleyip kafayi uyusturmayi, kendimi kandirmayi, biseylerden uzaklasmayi istiyorum. Belki de bu lazimdir..
Haklı olabilirsin. Aslında takıntı değil. Okuduğum anda cümlede bir anlamsızlık sezdim. Arada virgül olsaydı takılmayacaktım bile.. Yine de bir randevu aldım, açık söyleyeyim. Geçmişte yaşadıklarımı hatırlayınca sanki sezmedim değil kendimde.. Ama testin hafif çıkması sanki gereksiz olduğu hissi de uyandırmadı değil. Bakalım, ne olur ne olmaz bir görünelim. Fazla önlem göz çıkarmaz.
Yazım dilinde bazı önemli noktalarda imla hatası yapmamaya dikkat ederim onun dışında hiç ermiyorum. Konusurken de tonlamalar yaparak ayarlıyorum bu durumu.