Çoğu kişi bu fikirde ama ben öyle düşünmüyorum. Kitap okumak insana yeni fikirler katar ve farkindaliğimizi artirir 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kitap okumak vakit kaybı olduğunu asla düşünmüyorum. Türü ne olursa olsun insana mutlaka bir şey katar. Bana göre kitap okumamak gereksiz vakit kaybı.
Bunu diyenler tüm gün sosyal medya da boş boş gezinen cahil insanlar. Şahsen kitap okumak benim için bir film dizi izlemekten daha eğlenceli geliyor ve eğlendiğim bir şeyi vakit kaybı olarak görmem. Kimi zaman romantik kitaplar okursun kimi zaman dünya klasiği kitaplar, her tür de kitap, insana yeni bakış açısı katar
Kitap okumam zamanin içinde zaman yaratmaktir. Yeni kesifler yeni dünyalara açılan kapidir. Bilgilerinizi yenilemek bununla bakış açıniza yeni bir yön katmaktır.🥰🎈🎁 Kitap en güzel hediyedir.
kitap okumak abartılıyor. kurgu olan kitaplar okumak vakit kaybıdır. film gibidir, birbirlerine üstünlüğü yoktur.
gerçek kitap denilen ve faydalı olan kurgu dışı kitaplardır. mesela bilim kitapları.
Cevap
7Cevap
Hayır tam tersi insanı geliştirir bence herkes kitap okumalıdır bu yüzden de
Kitap okumak neden vakit kaybı olsun ki.. Aksine yararlı bir eylemdir.. Düşünce yapısını geliştirir..
"Kitap okumak vakit kaybıdır" diyen birini hayatımın içinde değil yakınında bile tutmam. O ne demek?
Niye vakit kaybi olsun ki diye sorduğumda 'sana ne katiyor sadece hayal satiyor baska birsey degil ve bosuna para veriyorsun' demisti
"Sana ne katıyor..." dan sonrasını dinlemez, hızla uzaklaşırdım... Saçmalık.
bence kitaba bağlı ne olursa olsun oku kafasını yanlış bulıyorum
Kimse bu fikirde değil ki? Eline kitap almamış kişiler bile vakit kaybı demez.
Kitabın içeriğine bağlı.
Ne okuduğuna göre değişir elbette bu durum.
Faydalı kitapsa değil tabiki
Okudugun kitaba göre degişiyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?