Kültür & Sanat Farklı bir görüşleri dinlemek hoşunuza gidiyor mu? pusattrkmn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her zaman haklı olmayabilirim hep farklı farklı görüşler dinlemeyi seviyorum meselaSadece EnesBeyaz KurtOrderNeo & ToprakVe birçok eleştiri kanallarını takip ediyorum Siz kimleri dinliyorsunuz mesela Farklı bir görüşleri dinlemek hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AhseNova Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Başka isimleri dinlemek bence keyifli ANCAK dinlediğim kişi düşüncelerini satıyorsa, medyalarda gündeme gelmek için cümle aleme köstek oluyorsa çok rahatsız oluyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir herkesi dinlemem ben 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Özellikle kendini ifade edebilecek cümleleri kurabiliyorsa. 0 0 Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kimsenin düşüncelerine ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
QuizzicalSec49 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Farklı görüşleri dinlememek cahilliktir bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A haberi severek izliyorum 0 2 Yorumla pusattrkmn +1 yıl Max apk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mox apokoHoşt mamani ye Yorumla