Okumanın konuşma becerisine ve hafızaya iyi geldiği söylense de ülkemizde kitap okuyan insanların sayısı günden güne azalıyor. Kitap okumak stresi azaltmanın yanında kelime dağarcığınızı geliştirir ve empati yeteneğinizi pekiştirir. Bugüne kadar en sevdiğiniz kitap ne oldu? Siz de haftada 5-10 kitap bitiren kitap kurtlarından mısınız? Yoksa ayda yılda bir kitap alan ama onu da okumayı unutan tayfa mısınız?
En son hangi kitabı okudunuz? Ne sıklıklarla kitap okursunuz? Tavsiye edebileceğiniz kitaplar neler?
Görseldeki kitapların tümünü okudum, kitap okumayı sevenlerden olduğunu düşünmek istiyorum, birçok kişi alıyor fakat kapağını dahi açmıyor maalesef :) hangi tür/yazar tercih ettiğini merak ediyorum. @silalaw
Ve nihayet kitap okumayı 'gerçekten' seven birisi 😄 tüm klasikleri bitirmiş birisi olarak klasik candır kesinlikle. Büyülü gerçeklik temalı, ütopik eserler ile ilgili ne düşünüyorsun peki avukat hanım 😄 @silalaw
Ramazan dolayısıyla kitap okumamda azalma oldu. Ama yinede her gün okuyorum. Ramazan dışında yoğunluğumdan dolayı hafta anca iki ya da üç kitap okuyorum.
En son Beyhan Budak'ın "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" kitabını okudum ve şu an ise bu kitabı okuyorum. İkisi de tavsiye edeceğim kitaplar arasında..