Gerçekten bazı kitaplar veya filmler insanın hayatında çok önemli rol oynuyor. Hatta dönüm noktaları oluyor. Peki senin etkilendiğin kitap ya da film hangisi?

Gerçekten bazı kitaplar veya filmler insanın hayatında çok önemli rol oynuyor. Hatta dönüm noktaları oluyor. Peki senin etkilendiğin kitap ya da film hangisi?
Çok var ya...
Filmler: Hayat Ağacı, Cahil Periler, Ayna, Uzak, Rüzgar Bizi Sürükleyecek, Paramparça Aşklar ve Köpekler, Karakter, Kadın ve Erkek Kullanma Klavuzu, Siyah Kuğu, Casablanca, Yaban Çilekleri, Düşler, Cennetin Çocukları, Aşk Zamanı, Sefertası. . . . . . . .
Kitaplar: Fareler ve İnsanlar, Kroyçer Sonatı, Bozkırda, Tutunamayanlar, Devlet Ana, İhtiyar Adam ve Deniz, Yukarı Mahalle, Gecenin Çobanları, Yanan Gün, Ateş Yakmak, Beyaz Diş, Tanrılar Kitabı, Şimdinin Gücü. . . . . . .
Yüzüklerin efendisi kitabı oldu tabi ki de aynı şekilde filmleri de harika benim için. birde star wars filmlerini çok seviyorum çünkü duygusal ve anlamı bende büyük olan filmlerdir...
''Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı'' gerçekten çok fazla kitap okudum ama bu beni hem çok etkiledi hem çok şey kattı kişisel gelişim kitabıdır okumak isteyene tavsiye ederim.
Cevap
16Cevap
Beni filmler ya da kitaplar değil, insanlar ve olaylar etkiliyor. Çünkü bizzat görmüş oluyorum veya olaya tanık oluyorum. Beni bu dünyadan 3 yaşında bir bebek uyandırdı. Ağlayarak istediğini yaptırdı ve etraftakilere bu şekilde "😏" sırıtmasıyla bebeklere bile güvenilmeyeceğini anladım. Abi sen bebeksin kendine gel o mimik de neyin nesi yahu ‽
Duyguların rengi, hayat güzeldir, schilderin listesi, forrest gump, yeşil yol, çizgili pijamalı çocuk, esaretin Bedeli, piyanist, ölü ozanlar derneği, özgürlük yazarları, can dostum, kör nokta, 3 aptal, nostalghia, solaris, ayna, kurban, kaplumbağalar da uçar, silindir ve keman, ağlayan çayır, zorba üç renk serisi, uyuyan adam, yağmur adam, cennetin rengi, rüzgar bizi sürükleyecek, kirazın tadı.
OOooo, filmlere bak ))
@Julia_julia teşekkürler :)
Bu sitede en sevdiğim şey ortak bir zevkteki insanlara denk gelmek 🙏🍀
Nostalgio, Ayna, Rüzgar Bizi Sürükleyecek, Forest Gump... Benim de sevdiğim filmler çoğu.
@Julia_julia hepsi de çok güzel filmler
Ben de kendi listemi yazdim.
@Julia_julia gizli hesap olarak yorum yapan siz oluyorsunuz galiba
Çok var yaa... :)
Önerebileceğiniz kitap var mı acaba
E gerçekten çok var. Bir cırpida aklıma gelenleri yazdım.
@Julia_julia özelden yazsam yazabilir misiniz acaba rahatsızlık vermeyeceksem eğer
Tabi ki yazabilirsin
@Julia_julia tamamdır
Yaseminin çığlığı ve nasil kötü kadın oldum. Iki olayda benim yasadigim yerde olmus. Tahir hacikadiroglu nun kaleminden hele hele yaseminin hikayesi o kadar sürükleyeciki...
Schindler's list. The Reader. Her. Babam ve Oğlum. Hiç Korkmuyorum.
Okuyucu, Mahmud ile Yezida.
Etkilemedi de esaretin bedeli çok iyi film tavsiye edilir
Varoluş ve Bilgi veya Tutunamayanlar olabilir.
Çınar ağacı... Hiç etkisinden çıkamadım. Her izleyişimde de ağlarım. Arada açar bakarım.
Sefiller , Kaşağı , İnce memed
Esaretin bedeli , Babam ve oğlum , İncir reçeli , Can dostum (good will hunting) Piyano, Başlangıç
Irwin Yaşlm -Digan ve Mark Twain insan nedir
Lorenzonun Yağı en etkilendiğim film olmuştu
Bugüne dek yaşadığım gördüğüm tecrübe ettiğim şeyleri hiç bir kitap bana öğretemez
Film:Blue Lagoon (mavi göl)
Kitap:Çetin Altan-Viski
monte cristo kontu, dünya üzerindeki en muhteşem eser
John Malkovich olmak film
Dr Taverner in Sırları kitap
Hagi birini söylemeliyim ki kitaplarıma aşığım filmler ayrı güzel
Filim Rocky sıradan ama kitap seffiler baya romantik bı kitaptı bütün kötülüklere rağmen iyiliği temsil ediyordu
Film: Hayat Güzeldir
Kitap: Kürk Mantolu Madonna
ziyan sonunda ters köşe olmuştum
Çok var.
Walter mitty bunlardan bir tanesi.
Yeşil yol filmi efsane
Film yenilmez kitap da kurani kerim
Kızım olmadan Asla
Su ve Ateş bir de Şah Mat
Sanırım Berlinin ölümü
Film : Apocalypto + Lucy
Rüzgar Gibi Geçti. Kitap.