Şiir kitabı okuyanlar nasiplensiin.

Ağlatacak kitap arıyorum diyen nasiplensin.. Sizler de önerin de nasiplenelim hep birlikte.🧚🫀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şiir kitabı okuyanlar nasiplensiin.

Ağlatacak kitap arıyorum diyen nasiplensin.. Sizler de önerin de nasiplenelim hep birlikte.🧚🫀
Yüzüklerin efendisi kitabı var en sevdiğim kitaplardan dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar.
Bende ilk Nutuk var. 1927'de yazılan ve bizzat Atatürk'ün imzaladığı Nutuk.

1830 yıllarında yazılan kitaplar da var. Yani neredeyse 200 yıllık kitaplar.

Bende Kürk Mantolu Madonna, Saatleri Ayarlama Enstitüsü gibi klasiklerin 1. baskıları var. Mesela Kürk Mantolu Madonna'nın ilk baskısı 1943 yılında yapılmıştır ve bende mevcuttur. Şu an sahaflar 5 bin liraya satıyorlar ilk baskıyı.
Türk tarihindeki bütün devletler hakkında yazılmış bütün yerli ve yabancı kitap ve makaleler bende mevcuttur. Sadece İslam öncesi Orta Asya Türkleriyle alakalı 100'ün üzerinde kitabım var. Selçuklu tarihinden 400 kitap. Bizans tarihi 70 üstünde kitap. Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerindeki kitapların sayısı 500'ün üzerinde. 2000'den fazla da makale var.
Tıpla alakalı birkaç kitabım var. İnsan anatomisi, evrim ve bitkilerin sağlığa olan etkileriyle alakalı 60-70 civarı kitabım var.
Hemen hemen bütün seyahatnâmeler var. Evliya Çelebi'nin seyahatnâmesinin 15 cildi de mevcuttur.
Din ve mitolojilerle alakalı 50'den fazla kitabım var.
Kitaplığımdaki en eski kitap 200 yıllıktır. En değerlisi de Atatürk tarafından imzalanan ilk Nutuk'tur. Bu arada, Atatürk'ün 1931-1938 yılları arası her gün nerelere gittiğinin ve kaçta yattığının tutulduğu defter de bende mevcuttur. Bu defterden sadece 150 adet basıldı. Birisi bendedir. Birisi Murat Bardakçı'dadır.
Dedemden kalan kitaplarla beraber Türkiye ortalamasında fena sayılmayacak bir kütüphanem var. Ancak çok geniş bir arşivim var ve kitaplarımın %95'i bilimsel/akademik kitaplardır ve bunlar da en iyileri tarafından yazılan eserlerdir.
Dolayısıyla kitaplığımdaki bütün kitapları önermeye kıyamam. :)
Osmanlı ve Cumhuriyet kitap toplamı 500 dediysem ayrı ayrı. Osmanlı ile alakalı 750 civarı kitabım varsa Atatürk ve Cumhuriyet ile alakalı da o kadar vardır. Yani ikisinin toplamı ortalama 1500 civarında.
Kitaplarımı önermeye kıysam bile bazılarının bulunması ve satın alınması mümkün değil. Çok nadir eserler var ve sadece benim kitaplığımda olup başka hiçbir yerde olmayan kitaplar var. Hepsi benim malımdır :D :D
Mükemmel 😃👌🏻
Kurulmamış hayaller, bilal civelek.
Okuyanın duygu düşüncesi kesinlikle değişebilir.
Eğer insanlar üzerinde nasıl bir etki bırakmak isterdin? sorusu bana sorulsaydı, ben kesinlikle bu kitabı tüm insanlara okutup duygularını değiştirmeyi isterdim.
Sabahattin Ali Kuyucaklı Yusuf
Canan Tan Issız Kasınlar Sokağı
Victor Hugo Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Jack London Martin Eden
Oku ağla bebek 😄
Önerdiklerinin ikisi hediyeydi. Dördünü de okudum, Martin Eden fav.🥺❤️
Kafalar aynııı 😄🥺❤️
Ahaha eveet 💋
Teşekkür ederim kuşummm ❤️
Cevap
12Cevap
Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş kitapları
Uçurtma avcısı mükemmel ben onunla kitap okuma alışkanlığı kazandım.🧚
Ve biri onu acaba yazacak mı diye düşünüyordum.😃
Onu okumadım ama elimdeki bitince onu okuyacağım. Varsa alırım birkaç tutam daha öneri?🥺
Simyacı da müq arada okuduklarım var. Çok teşekkür ederim.😊🧚
Robert Greene - Insan Doğasının Yasaları
Hayat değiştiren kitaplardan biridir diyebilirim.
Günümüz de yasayan en büyük manipulasyon ustası olarak tanınır Robert Greene.
Bu kitapları nasıl okuyorsunuz valla. imreniyorum bazen ablamda çok okur bize bulaşmamış hic
bir kitap için bu tabiri kullanmak da ne bileyim :)
Siz aşktan ne anlarsınız bayım diye bir şiiri vardı. çok güzel şiirleri vardı.
"Beni anneme götürsun
Bindiğim bütün taksiler"
"Saydım insanın 99 tane yalnızlığı vardı "
Çok fena şiirler.
Didem Madak okuyan bir kız çok. 90'lı yıllarından en iyi şairlerindendir kendisi. Nur içinde yatsın.
Richard Bach - martı Jonathan livingstone.
Dan Brown - da vinci şifresi.
Khaled hosseini - uçurtma avcısı.
O kadar çok var ki.. En son etkilendiğimi yazacak olursam Akhilleus'un Şarkısı
monte kristo kontu
Malaysia airlines 370, git kütüphanelere sor internete sor bulamazsın zor bulunur.
Valla doğru dürüst kitap okuduğum söylenemez. Ama söz mühendisini okudum güzel kitap.
Makaleler var..
Serenad ve gece yarısı kütüphanesi
Michael sikkofield - piyon
Altın gözde yansımalar
Cin Ali ve maceraları
"Aysel" (Halit ERTUĞRUL)
Okurken çok ağladığım bir kitap. Kalplerinizin imanla buluşmasını istiyorsanız, okuyabilirsiniz...
Okurken çok ağladığım bir kitap. Kalplerinizin imanla buluşmasını istiyorsanız, okuyabilirsiniz...
Konusu nee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?