Benim beğendiğim kitaplar bunlardır fantastik kitapları seviyorum genelde veya bilim kurgu
Olasılıksız" - Adam Fawer "Hobbit" - J. R. R. Tolkien "Dune" - Frank Herbert "Ejderha Dövmeli Kız" - Stieg Larsson "Percy Jackson" serisi - Rick Riordan "Narnia Günlükleri" - C. S. Lewis "Kralkatili Güncesi" - Patrick Rothfuss "Eragon" serisi - Christopher Paolini "Sissoylu" serisi - Brandon Sanderson "Oryx ve Crake" - Margaret Atwood "Hunger Games" serisi - Suzanne Collins "Alice Harikalar Diyarında" - Lewis Carroll "Zaman Çarkı" serisi - Robert Jordan "Kara Kule" serisi - Stephen King "Yaban Diyarlarda Yabancı" - Diana Gabaldon "Kıyamet Gösterisi" - Terry Pratchett ve Neil Gaiman "Deli Divane" - Terry Pratchett "Fırtınaışığı Arşivi" serisi - Brandon Sanderson "Kırmızı Kraliçe" - Victoria Aveyard "Neverwhere" - Neil Gaiman "Tilkilerle Dans" - Robin Hobb "Kara Prizma" - Brent Weeks "Rüzgarın Adı" - Patrick Rothfuss "Gölgelerin Efendisi" - Juliet Marillier "Krondor'un Gözleri" - Raymond E. Feist "Peri Masalı" - George R. R. Martin "Farseer Üçlemesi" - Robin Hobb "Kara Gözlerin Şarkısı" - Terry Goodkind
İş bankası yayınlarından çocuk klasikleri modern klasikler hasan ali yücel klasikleri ve türk klasiklerinin tüm kitaplarını eksiksiz okuman lazım. Kütüphanende sözlük ve ansiklopedi olmalı. Ek olarak iş bankası yayınlarından bilim serisi dünyaya yön verenler serisi ressamlar serisi de olmazsa olmazlar arasında. Yapı kredi yayınlarından yaşar kemal serisinin hepsi çocuğun varsa ya da anne olmak istiyorsan yapı kredi yayınlarındaki tüm ayşegül serisi iş bankası yayınlarından ilk bilim kütüphanesi çiftlik serisi bilim serisi gibi kitaplarıda alabilirsin.
Merhaba içinde okudukların var mı bilmiyorum ama İncir kuşları, sıfır noktasında ki kadın, dansa davet (özellikle bunu okumanı tavsiye ederim) Verity Kelebek Bahçesi Usta ve margarita Amok koşucusu Böğürtlen kuşu Bülbülü öldürmek Sevdalinka 1984 Bu kitaplar unutsamda tekrar okusam dediğim kitaplar arasında