evet, bunu hissettim, bence oldukça başarılı. sesinizdeki yer yer hüznü, yer yer küstahlığı iyi yansıtmışsınız. kendisi aynı kilise tarafından dört yüz yıl sonra azize ilan ediliyor. önemli bir şahsiyet.
Oyuncu olmak o kadar kolay değil. Eski sevgilim yönetmendi ve sürekli şehir şehir gezerdi. Gecesi gündüzü olan bir meslek değil. Ve parasal sıkıntılar dahi yaşanabiliniyor. Bu yüzden oyunculuğu seçmedim.
Bu tiradı ezberleyip, oynadım. Yönetmen hocam çok beğendi. Ve 500 kişilik sahneye çıkıp, oyunlar sergiledik. Ve akşam 16:00'dan sabah 05:00'e kadar oyun çalışmaları yaptık. Ve en güzel yanı son oyundan sonra hep beraber bir clube gidip, eğlenmiştik. O anları unutamıyorum. Çok güzel günlerdi. Oynaması, hazırlanması, ezberlenmesi hepsi ayrı bir zevk.
Bence de iyidir ben izlerken keyif alıyorum oynayan daha fazla keyif alır İmkanın varsa git tabiki ortamında var senin belli baksana bahsettiklerine donanımlısında bizde hiç bişey yok
Twitter ile ilgili projem. Twitter işini birlikte yaptığım bir arkadaşım var. Ben işimi bıraktım o devam ediyor. Onunla tekrar aynı iş üzerinden çalışmaya başlayacağız bakalım
Diksiyon, hitabet eğitimi de aldım tiyatro döneminde. Çok tekerlemeler ezberleyip, çalışmalar yaptık. Sürekli "aaaa" diye bağırırdık, çok komikti 😅 Twitter'da influencerdim. Global tanınmadık isim kullanıyordum. 200k takipçim vardı ve kripto para ile ilgili projeleri tanıtıyordum. Aylık 100bin TL gelirim vardı. Daha çok yabancılarla çalışıyordum. Amerikalı, Fransalı, Rusyalı vs vs.. tabii kazandığım bütün parayı borsada kaldıraçlı işlemde kaybedince, işimi bırakmak durumunda kaldım. Devam edemedim, tekrardan. Şimdi durumumu toparlayıp, yeni hesap alıp tekrar sıfırdan başlamayı düşünüyorum.
Çook ama çok akıllı olman gerek. Sosyal medyanın gücünü hafife alma. Sosyal medya denilen kurumdan bir sürü paralar kazanma imkanın var. Yeteneklerini keşfet ve yatırımını akıllıca kullan. Paranı çar çur etme. Hep bir köşeye bırak. Bak ben o dönemde dolarda tutuyordum paramı. Dolar 7 TL idi. Eğer ki borsaya bulaşmasaydım milyoner olacaktım. O yüzden benim gibi de aptallıklar yapma. Bol bol yatırım yap. Ama akıllıca ona göre :)
Ne yeteneğim varki benim :D bir şeyin güzel olması için çok uğraşma yeteneğim var Sosyal medya anladım , ya tabi paramı biriktiriyorum bir şeyler aldım da yani ailemle ortak 75 bine aldık 400 bin oldu evi 300 e aldık 2 milyon TL oldu Ama bana senin gibi lazım yani daha detaylı anlatırmısın ben nasıl proje geliştiririm proje ne içeriyor
Ben pazarlamadan anlıyorum. Ve insanlara hizmet satıyorum. İkna kabiliyetim yüksek ve aldığı hizmetten memnun olması içinde, elimden geleni yapıyorum. Ve bunu sosyal medyaya taşıyorsun. Gidiyorsun çok takipçili bir hesap alıyorsun, güvenilir bir yerden. Oradan hizmetini satmaya başlıyorsun. Kendine sponsorlar buluyorsun. Ve reklam veriyorsun ki arada daha çok insan hesabını takip etsin diye. Bu sayede tanınmış hale gelerek, sponsorların artmış oluyor. Ve sen yüksek meblalar söylediğinde garipsemiyorlar. Senden hemen hizmet satın almak istiyorlar. Bu şekilde bir fikir verebilirim. Benim kazan-kazan taktiğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence güzel olmuş sesiniz çok güzel :) ben beğendim
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
seslendirdğiniz bu jeanne d'arc tiradında d'arc son konuşmasını mı yapıyor? yahut kilise tarafından yargılandığı sıra mı bu konuşması?
Son konuşmasını yapıyor :) yakılmadan önce
evet, bunu hissettim, bence oldukça başarılı. sesinizdeki yer yer hüznü, yer yer küstahlığı iyi yansıtmışsınız. kendisi aynı kilise tarafından dört yüz yıl sonra azize ilan ediliyor. önemli bir şahsiyet.
Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ederim :)
rica ederim
Abla kulaklık takılıydı direkt ses gelince korktum. Biraz uzaktan konuşsaydınız.
Ablacım özür dilerim 😅
Hasta bir ses var ve boğuk
Hahahah evet çok boğuk çıktı
Sen oyuncumusun
Oyunculuk eğitimi aldım, iki yıl boyunca. Ve çok ünlü olan bir arkadaş dahi çıktı aynı dönemde :)
Vay be bizi birisi keşfetse keşke de bizde oyuncu olsak hamallık dan kurtulamadık
Oyuncu olmak o kadar kolay değil. Eski sevgilim yönetmendi ve sürekli şehir şehir gezerdi. Gecesi gündüzü olan bir meslek değil. Ve parasal sıkıntılar dahi yaşanabiliniyor. Bu yüzden oyunculuğu seçmedim.
Oynarken mutlu olmuyormusunuz ben ilk okulda tiyatroda bir sürü kişinin içinde bir şeyler okumuştum
hoşuma gitmişti başarı ile tamamlamak :D
Bu tiradı ezberleyip, oynadım. Yönetmen hocam çok beğendi. Ve 500 kişilik sahneye çıkıp, oyunlar sergiledik. Ve akşam 16:00'dan sabah 05:00'e kadar oyun çalışmaları yaptık. Ve en güzel yanı son oyundan sonra hep beraber bir clube gidip, eğlenmiştik. O anları unutamıyorum. Çok güzel günlerdi. Oynaması, hazırlanması, ezberlenmesi hepsi ayrı bir zevk.
Hey gidi günler hey şimdi düşün dur :D
Bu aralar tekrar gitsem mi diyorum. Gerçekten iyi geliyor
Bence de iyidir ben izlerken keyif alıyorum
oynayan daha fazla keyif alır
İmkanın varsa git tabiki ortamında var senin belli baksana bahsettiklerine donanımlısında bizde hiç bişey yok
Hala daha görüştüğüm arkadaşlarım var elbette. İş yoğunluğu yoruyor beni.
Sen bilirsin nasıl hissediyorsan öyle davranmalısın
yoruyorsa yormayan oyunculuğa yönelin tabi imkan var mı bilmem
Şu aralar eski enerjim yok. Sadece düşünce benimkisi
Bu sene olmaz diyebiliriz o zaman enerji olmadan hiç bir şey olmaz çünki
Belki düşüncen tetikler diyelim kısmet :)
Kafamda daha farklı planlar var. Bakalım..
Söylemek istersen merak ettim
Twitter ile ilgili projem. Twitter işini birlikte yaptığım bir arkadaşım var. Ben işimi bıraktım o devam ediyor. Onunla tekrar aynı iş üzerinden çalışmaya başlayacağız bakalım
Twitter PROJE bir de ekip. Ne işini bıraktın İyi bari hakkında iyisi olsun
Sen hitabet eğitimi de aldın değilmi
Diksiyon, hitabet eğitimi de aldım tiyatro döneminde. Çok tekerlemeler ezberleyip, çalışmalar yaptık. Sürekli "aaaa" diye bağırırdık, çok komikti 😅 Twitter'da influencerdim. Global tanınmadık isim kullanıyordum. 200k takipçim vardı ve kripto para ile ilgili projeleri tanıtıyordum. Aylık 100bin TL gelirim vardı. Daha çok yabancılarla çalışıyordum. Amerikalı, Fransalı, Rusyalı vs vs.. tabii kazandığım bütün parayı borsada kaldıraçlı işlemde kaybedince, işimi bırakmak durumunda kaldım. Devam edemedim, tekrardan. Şimdi durumumu toparlayıp, yeni hesap alıp tekrar sıfırdan başlamayı düşünüyorum.
EĞğğ neee :D
ben kiminle konuşuyorum böyle sen neymişsin be bizde asgeri ücrete uğraşak
Bana önerin ne :D
Çook ama çok akıllı olman gerek. Sosyal medyanın gücünü hafife alma. Sosyal medya denilen kurumdan bir sürü paralar kazanma imkanın var. Yeteneklerini keşfet ve yatırımını akıllıca kullan. Paranı çar çur etme. Hep bir köşeye bırak. Bak ben o dönemde dolarda tutuyordum paramı. Dolar 7 TL idi. Eğer ki borsaya bulaşmasaydım milyoner olacaktım. O yüzden benim gibi de aptallıklar yapma. Bol bol yatırım yap. Ama akıllıca ona göre :)
Ne yeteneğim varki benim :D bir şeyin güzel olması için çok uğraşma yeteneğim var
Sosyal medya anladım , ya tabi paramı biriktiriyorum bir şeyler aldım da yani ailemle ortak
75 bine aldık 400 bin oldu evi 300 e aldık 2 milyon TL oldu
Ama bana senin gibi lazım yani daha detaylı anlatırmısın ben nasıl proje geliştiririm proje ne içeriyor
Ben pazarlamadan anlıyorum. Ve insanlara hizmet satıyorum. İkna kabiliyetim yüksek ve aldığı hizmetten memnun olması içinde, elimden geleni yapıyorum. Ve bunu sosyal medyaya taşıyorsun. Gidiyorsun çok takipçili bir hesap alıyorsun, güvenilir bir yerden. Oradan hizmetini satmaya başlıyorsun. Kendine sponsorlar buluyorsun. Ve reklam veriyorsun ki arada daha çok insan hesabını takip etsin diye. Bu sayede tanınmış hale gelerek, sponsorların artmış oluyor. Ve sen yüksek meblalar söylediğinde garipsemiyorlar. Senden hemen hizmet satın almak istiyorlar. Bu şekilde bir fikir verebilirim. Benim kazan-kazan taktiğim.
Vay be sen zeki birisin demekki bu işi yürütebildiğine göre helal olsun diyorum
Bende Sosyal medya da bir şeyler denerim bakalım ne denerim
Onu da sen bulacaksın. Kime neye hitap ediyorsun takip edeceksin konuları. Zeka geliştirebilir bir şey. Bu yüzden kendini bu konuda geliştireceksin.
Mutlaka bulurum ya o kadar ŞEY var yani bu kadar şey arasında bir şey bulurum herhalde :)
Teşekkür ederim
Rica ederim :)
Güzel
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 😄
Sesin çok güzel🥰🤡
O ses senin sesin mi
Offf harika beee sen yaparsinda olmazmi
Güzel bence
Teşekkür ederim 🙏🏻