Genel kültür; sanattan, spora, müzikten, sinemaya kadar genellikle KPSS veya polislik sınavlarında karşımıza çıkar. Kimi zaman internetten kimi zamansa arkadaşlarımızla sohbet esnasında duyarız.

Genel kültür benim göbek adım 😎
Fena sayılmam bee 🤓
Pek bildiğim söylenemez 🥱
Genel kültür mü o da ne? 🤔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genel kültürüm hiç fena değildir. Her konuda az da olsa bir bilgim ve fikrim vardır.
Fena sayılmaz daha doğrusu annem çok metheteder. Kelime oyunu programıma katılmamı çok istiyor. Severim bende kelime oyunu gibi yarışmaları bildikçe keyif alıyor insan. Tatlı bir bilgi de bırakalım o halde; Çoban yıldızı (Sidera) olarak bilinen gezegen Venüsmüş.
Yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum
Genel kültür sorusunda da methederi yanlış yazmakta ne bileyim baya ironik oldu😅
Doğru yazılışı nasıldı onu da unuttum bak 😄
😅methetmek..
Müzik ve sinema kültürüm yoktur. Seviyemi belirleyemem ancak cahil biriyim cidden. İlgi alanlarım şunlar:
Bu kadar ilgi alanın var bence cahil olduğunu düşünme
Kediler göz kırpıyorsa ve kuyruk sallıyorsa bu size güvendiğini gösterir😐
Aaa bilmiyorum ya 🐈
Öğrenmiş oldun😀
İvittttt
Bir voleybol reklamı vardı
Emrevittt destek tam destek😅
Banvit o 😝
Hayır dynavit 😅 ama sana yakıştı emrevitt ayy sana isim bula bula bir hal olduk jdjfj
Eferim sana 😂
Güvenirim. Ama bunu örneklemdiremem. Ancak benimle herhangi bir konuyu konuştuğunda karşımdaki anlar
Hangi konularda peki
Müzik, sinema, farklı kültürler, farklı insanlar, diller. Şu an bunlar aklıma geldi
Genel kültür bilgimi en kültürsüzlerle mukayese edip kendimi üstün zannedecek değilim. Kendimi en iyilerle kıyas ettiğimde öğrenmem gereken uzay kadar bilgi var yani limitsiz!
oku araştır öğren 5 yaşından beri olan felsefem
Bilgi birikimi konusunda yeterli donanıma sahibim. Okumayı da yazmayı da çok severim.
Güvenirim. Sanat, spor, müzik, tarih ve niceleri olarak
Her dizi oyuncusunu bilirim o satılır mı
Olur tabi ki
Fena olmadığımı düşünüyorum bea :)
Siyaset ve Tarih'te üstüme tanımam 😂
Genel kültürüm standartların üzerinde.
Fena sayılmam bence.
Az da olsa fikrim vardır.
Fena sayılmam kendi alanımda
Fena sayılmam
Güveniyorum
Pek değil