Neler biliyorsunuz farklı olarak ve genel kültürünüz ne düzeyde?
Evet güveniyorum
Hayır güvenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallahi o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki genel kültürümü artık güvenemiyorum çünkü genel kültür için bir şeyler yapamıyorum bir yandan kendi işim gücüm bir yandan sosyal ilişkilerim diğer taraftan ülkenin aptalca siyasi topluma yaptırımı herkese bir siyaset herkesin bir siyaset genel kültüre zaman kalmıyor kitapta bakıyoruz ama işte o kadar.
O da işte ne kadar okuyabilirsek açık doğru düzgün film izleyemiyorum tiyatroya gidemiyorum bir b** yiyemiyorum
Yani topluluk içinde, sohbetlerde hemen her konuda dinlediğim konuşmaların çoğunu anlayacak kadar iyi diyelim. 🤔
Cevap
27Cevap
Evet güveniyorum
şunu biliyorum şu konuda uzmanım diyebileceğin şeyler neler
Genel kültürüm iyidir ama pek güvenmem.
Kimin ne bildiği kendi ilgisine göre değişir.
Herkesin bildiği şey biranda sorulduğunda yanıtsız kalabilirim veya çok az kişinin bildiği bir soruya anında cevap verebilirim.
Pek belli olmuyor bu bilgi işleri.
Peki kendini geliştirmek istesen ne veya neleri öğrenmek isterdin hayatına ve kendine neler katmak isterdin
Kendimi geliştirmek adına tarih, sanat, bilim gibi konularda araştırma yapıyor kitaplar okuyor belgeseller izliyorum.
İlgim olan hobim olan sevdiğim şeylere yöneliyorum, sevmediğim hoşlanmadığım şeylere sırf öğrenmeliyim diye ilgi göstermekten kaçınıyorum.
Ben güvenmiyorum ama sanki kültürümüz bana güveniyor bazen biliyorum falan şaşırıyorum :D
Peki kendini geliştirmek istesen ne veya neleri öğrenmek isterdin
Kesinlikle müzik aleti öğrenmek insana birçok şey katıyor öyle değil mi dil öğrenmek gibi bir konuşma biçimi gibi teşekkür ederim
Kimseye güvenilmez genel kültür de dahil. 😂
Ama bu uzak kaldığım, bilmediğim anlamına gelmiyor.
Bildigim şeyde zirveye oynarım elhamdulillah.. konuya bağlı
"Çok güveniyorum" diyebileceğim kadar iyi değil. Kendi çapımda iyiyimdir.
hayır bilmediğim bir sürü şey var
ya benim çok merakım oluyor herşeye karşı aklıma gelen soruların cevabını merak ederim genelde öğrenmek istediğim biilirli bir şey yok merakettiğim şeyleri araştırıyorum sadece, sen?
ben o kadar kültürlü değilim ama genele kıyasla uzay gibi fark var pek çok konuyla ilgiliyim ama popüler kültürle prensip olarak ilgilenmiyorum bununla ilgili cahilliğimi övünç kaynağı olarak görüyorum
Anaokulu terkim ben 🤪
Evet tamamen kendime tavsiye arıyorum çok teşekkür ederim
Evet güvenirim.
Güvenirim evelallah 😄
Genel kültürüm dehşet düzeyde iyidir.
Genel olarak iyidir, güvenirim.
Evet, güvenirim.
İşte güveniyorum ya
Var üj bej bişeyler
Yani genel olarak işte
şunu biliyorum şu konuda uzmanım diyebileceğin şeyler neler sence ve kendini geliştirmek istesen ne veya neleri öğrenmek isterdin
Doktora yetmez mi
Evet
Hiç güvenmiyorum
Tarih, ekonomi, siyaset
Evet öyle
Evet hemde bayaaa
Güvenmiyorum
Geliştiriyorum her şeyi öğrenmek istiyorum ama hiçbir zaman bilgime güvenmem çünkü bir insan hiçbir zaman bilgisine güvenecek kadar bilgili olamaz
Şu konuda uzmanım şunu çok iyi biliyorum diyebileceğin bir şeyler var mı mesela bu arada size verdiğim cevaba verdiğiniz cevap :)) yanıtınızdan çok çok daha güzeldi
Öğrendiğim bildiğim uzmanlastigim konular var fakat her işin daha iyi bileni daha büyük ustası var o yüzden eğitim verdiğim zamanlarda bile bana gelen bir eleştiri ya da bilgi düzeltmek gerektiği gibi itiraflarda asla direnmek yanlış biliyor olabileceğimi her zaman ihtimal tutuyorum bu yüzden güvenmem diyorum
Bakiniz burasi onemli eger güvenirsem enaniyet artar hata riski yükselir yanılırım yanlışa düşerim güven insana kaza yaptırır... burada güvenmemek bir güvensizlik anlamı taşımaz sadece temkinli olmayı ifade eder. Genel kültürüne karşı güvensiz değilim sadece guvenmeme gerek yok
Hayır
Güveniyorum be
Çok ta güvenmemek lazım sjdksj
eksilerdeyim :l
Kısmen
guzel paylasim
Ortalama
Evet cok guvenirim
Orta gibi
Hayır
Evet diyebilirim
Ben bir dehayim
Güveniyorum karı koca gibiyiz
Hayır hiç iyi değil
Güvenmiyorum 😂
Güveniyorum
Hayır
Benim alanım hayvan sağlığı onun üzerinde düşünüyorum
O alanda kendini geliştirdin diyelim sosyal hayatında neler öğrenmek isterdin ve eminim çok başarılı olacaksın iyi çalışmalar diliyorum alanında
Güveniyorum kendime
Ortalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?