Kültür & Sanat Masalları sever misiniz? En sevdiğiniz masal hangisi? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Masalları sever misiniz? En sevdiğiniz masal hangisi? Masal anlatanınız oldu mu? 🙃 Masalları sever misiniz? En sevdiğiniz masal hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. En sevdiğim masallar babamın bize anlattığı masallardı. Masalların içinde bizden olan herkes olurdu. Kuzenlerim, kardeşlerim, ailemiz, arkadaşlarımız.. Hep bir maceranın içinde olurduk. Sonları hep mutlu biterdi. Canım babam benim 🖤 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Masalları sevmiyorum pek. 0 0 Yorumla
yasamgibi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl masallar aslında gormek istedigimiz hayal dunyası dimiri 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 767 cevap paylaştı. Keloğlan masallari 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Baba bir masal anlat baba 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana masal anlatan kimse olmadı hiç 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla