Okuduğunuz en güzel kitap hangisiydi?

Benim için yüzüklerin efendisi kitabı en güzeliydi. konusu şu şekilde:
Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir. Yüzüğü yok edilebileceği tek yer olan Mordor'a götürmek için kendini feda eden savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturulur. Çok uzun ve çetin geçecek olan yolculuk başlar. Orta Dünya'nın kaderi, bu insanların ellerindedir.
Sebahattin Ali'nin kürk mantolu Madonna kitabını sevmiştim
Teşekkür ederim
Rica ederim. 🌸🌺
Cevap
18Cevap
Genellikle siyaset ve tarih kitapları okurum fakat benim tek sayfa kitap okumadığım dönemde bile ilgimi çeken iki kitap vardı ve onla başladı bu serüvenim: "Kardeşimin Hikayesi" ve "Serenad"... İkisi de Zülfü Livaneli'nin harika kitaplarıdır.
Sadece çocuk değilim, bunun çok ötesindeyim. Diye bir kitap teslim etmişti arkadaşım. Ne yalan söyliyim ben o kitabı çok beğendim. Ama şimdi yalan da söylemeyelim bayadırda kitap okumuyorum. Sadece telefonlayım. Şimdi yalanda söylemeyelim. 😂
Gazap Üzümleri
Karamazov Kardeşler
Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Gizli Bahçe
okuduğuma hiç pişman olmayacağım tekrar okuyabileceğim kitaplar.
Arthur Schopenhauer-Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar
bu adam egoizm hakkında bir şeyler dedi sanki yanlış hatırlamıyorsam
Jean teule intihar dükkanı
Jean Paul Sartre bulantı
Cezmi ersöz şizofren aşka mektup
Fyodor Dostoyevski insancıklar
Ray Bradbury Fahrenheit 451
Sonsuza kadar okuyabilirim bunları
Veronika ölmek istiyor kitabını okudum ama benim için markus zusak kitap hırsızı
çok zor soru. lisede bir günde geceleyip bitirdiğim bi kitap var sil baştan, muhtemelen şimdi okusam begenmem ama
QARAQAN ROMANLARİNİ OXUYAN MOHTESEM NELER VAR NELER HAAAAAA KİMSE BİLMEDİYİ COX SEY O KİTABDA VAR
Eroinle dans, gerçi çok uzun zaman önce okumuştum. Ama aglatmisti beni.
Cengiz Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel
Dostoyevski suç ve ceza
Defalarca okudum hala okuyasım var
Bende 15 kez okudum ve farklı dillerde de okudum😊
Ooooo :)
Öyle işte o oooo 😄😁
Demir ökçe, jack london
Kuyucaklu Yusuf,
Kürk Mantolu Madonna
Her şey sevgiyle başlar
sadece bir tane yok bir sürü var
Michael Ende - Momo..